GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Αρχιεπίσκοπο ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο Υπουργός Παιδεί...


Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκος Φίλης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φίλης φέρεται να πέρασε σήμερα το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής,  όπου είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η συνάντηση των δύο αντρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η συζήτηση που υπήρξε ήταν εφ' όλης της ύλης.
Να αναφερθεί πως ο Αρχιεπίσκοπος για ακόμη μια φορά επανέλαβε στον Υπουργό Παιδείας, τις θέσεις και τις απόψεις του, πάνω σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολίτειας.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μακαριώτατος ενημερώθηκε από τον κ. Φίλη, και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε η Κοινή Επιτροπή Πολιτείας και Εκκλησίας.
Τέλος οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η συνάντηση διήρκησε πάνω από μια ώρα, ενώ δεν έγιναν δηλώσεις και από τις δύο πλευρές.
ΠΗΓΗ: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση