GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; Η Κάτζου της ΕΥΔΑΠ τα παίρνει πίσω τώρα! Δεν με εκβίασαν Μαυρίκος και Φράγκου, μόνο ο Μουσσάς...

Με την κατάθεση της στον ανακριτή η δημοσιογράφος της ΕΥΔΑΠ Αμαλία Κάτζου – που είχε καταγγείλει ότι εκβιαζόταν για να δίνει διαφημίσεις...

Με την κατάθεση της στον ανακριτή η δημοσιογράφος της ΕΥΔΑΠ Αμαλία Κάτζου – που είχε καταγγείλει ότι εκβιαζόταν για να δίνει διαφημίσεις – ανατρέπει τώρα το κατηγορητήριο, που στηρίχθηκε στη δική της καταγγελία,  για τους δύο εκ των τριών κατηγορουμένων, για τον δημοσιογράφο Χρήστο Φράγκου και τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο. Καταθέτει ότι ουδέποτε εκβιάσθηκε από αυτούς και περιορίζει την κατηγορία στον Τάκη Μουσά, δημοσιογράφο του Γραφείου Τύπου της Attica Bank.
Αναφέρει μάλιστα τους ιδιοκτήτες πέντε άλλων ιστοσελίδων, με τους οποίους ο Μουσάς είχε συνεννοηθεί να παίρνουν διαφημίσεις έναντι θετικών δημοσιευμάτων για την ΕΥΔΑΠ και της ζητούσε επιμόνως να εγκρίνει τη σχετική δαπάνη.
Σύμφωνα με το Sofokleousin.gr του Χρ. Φράγκου, η  δημοσιογράφος που έκανε την αρχική καταγγελία, καταθέτει τώρα επί λέξει:
Ούτε ο Μαυρίκος ούτε ο Φράγκου με εκβίασαν ποτέ ευθέως. Ο κ. Φράγκου ήταν ο προϊστάμενος μου στον ιστότοπο Sofokleousin.gr και θεωρώ ότι αν ήθελε να με εκβιάσει, θα το είχε κάνει ευθέως, πράγμα το οποίο ουδέποτε έκανε.
Για τον Μουσά αναφέρει:
Αυτό που ήθελε ήταν να με πιέσει να μεσολαβήσω στον κ. Μπενίση να εγκρίνει την χορήγηση διαφήμισης σ’ αυτόν. Ουδέποτε ο Μαυρίκος και ο Φράγκου πήραν πρωτοβουλίες να με εκβιάσουν, όπως έκανε ο Μουσάς. Αυτός επιδίωκε στις συναντήσεις μας να είναι (παρόντες) ο Μαυρίκος και ο Φράγκου – και ιδίως ο κ. Μαυρίκος, για τον οποίο κυκλοφορούσε η φήμη ότι μετέρχεται παρόμοιες μεθόδους για να αποσπά διαφημίσεις και έτσι θεωρούσε πρόσφορη την παρουσία του για να με κάμψει.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης καταθέτει ότι δεν υπήρξε "αποδέκτης άμεσης εκβίασης από τους κατηγορούμενους". Αναφέρει επίσης ότι είχε συνεννοηθεί με την κ. Κάτζου να βάλουν μηναιαίο πλαφόν για διαφήμιση 1.000 με 1.200 ευρώ, ανάλογα με την επισκεψιμότητα κάθε ιστοσελίδας.
Αρχές Φεβρουαρίου η κ. Κάτζου μου γνωστοποίησε αρχικά ότι ο κ. Μουσάς της είχε προτείνει συνεργασία με διάφορα μέσα που αυτός κατέχει ή γνωρίζει, πλήν όμως με υπερβολικά ποσά, πάνω από το όριο που είχαμε θέσει.. Εγώ της είπα να αρνηθεί και η κ. Κάτζου είχε την ίδια άποψη. Μετά από μερικές μέρες μου είπε ότι εξακολουθεί να επιμένει με εκβιαστικό και πιεστικό τρόπο. Και πάλι της είπα να αρνηθεί και να τον αγνοήσει.

Το πλήρες κείμενο των δύο καταθέσεων:





Η κατάθεση του Διευθύνοντις Συμβουλου της ΕΥΔΑΠ Γ. Μπενίση


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση