GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέγραψε και ο Σκουρλέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και μπορούμε να μιλάμε πλέον με ασφάλεια για αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη ...


Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και μπορούμε να μιλάμε πλέον με ασφάλεια για αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».
Το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, έβαλε την τελευταία από τις απαιτούμενες υπογραφές (μετά από αυτές των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ) στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Πλέον αυτή θα συμπληρωθεί στο φάκελο που θα κατατεθεί στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Υπολογίζεται πως από τη στιγμή που κατατεθεί ο φάκελος θα απαιτηθούν περίπου 20-30 μέρες για να ανάψει το πράσινο φως και να είναι σε θέση οι μπουλντόζες να μπουν στο χώρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση