ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Υπουργείο προς Περιφέρεια Κρήτης και Δήμους: Βρείτε χώρους για τους πρόσφυγες - ΦΩΤΟ

Share it:

Την υπόδειξη χώρων όπου θα μπορούσαν να εγκατασταθούν πρόσφυγες ζητά με επείγον έγγραφό του προς την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους του νησιού το Υπουργείο Εσωτερικών, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ekriti.gr, με το οποίο είχαμε αποκαλύψει από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 τους σχεδιασμούς του ΥΠ.ΕΣ..

Το σημερινό (16/3) έγγραφο του Υπουργείου προς την Περιφέρεια και τους Δήμους της Κρήτης ζητά από τους φορείς της αυτοδιοίκησης να υποδείξουν τους "κατάλληλους" προς στέγαση των προσφύγων χώρους δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προδιαγραφες. Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι χώροι αυτοί θα πρέπει να είναι αθλητικές εγκαταστάσεις, συνεδριακοί χώροι, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία κ.α., οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, αποχετευτικό δίκτυο και ύδρευση, να είναι δίπλα σε αστικά κέντρα και να εχουν άμεση πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το έγγραφο που έχει φτάσει στην Περιφέρεια Κρήτης και στους ΟΤΑ του νησιού και το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα, έχει την υπογραφή του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Μπαλάφα και αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

 

 

Υπενθυμίζεται, πως στις 3 Μαρτίου 2016 το ekriti.gr είχε αποκαλύψει άλλο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με το οποίο ζητούσε από τους Δημάρχους του νησιού, ζητείται η συνδρομή τους στην καταγραφή χώρων, οι οποίοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες και μετανάστες στο νησί.

ΠΗΓΗ: E-KRITI.GR

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση