GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλτον Τζον απαντά για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Εντελώς ψευδείς χαρακτήρισε ο Βρετανός ποπ σταρ Έλτον Τζον μέσω του δικηγόρου του τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που του π...


Εντελώς ψευδείς χαρακτήρισε ο Βρετανός ποπ σταρ Έλτον Τζον μέσω του δικηγόρου του τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που του προσάπτει ένας πρώην σωματοφύλακάς του.

Ο Όριν Σνάιντερ, ο δικηγόρος του διάσημου τραγουδιστή, σημείωσε ότι οι κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ποπ σταρ ένας αστυνομικός, ο Τζέφρι Ουένινγκερ, "δεν στοιχειοθετούνται" και υπογράμμισε ότι προέρχονται από έναν πρώην υπάλληλο "που έχει δυσαρεστηθεί και επιδιώκει να εξασφαλίσει χρήματα με ανάρμοστο τρόπο".

Ο Ουένινγκερ, ο οποίος έχει παρασημοφορηθεί από το σώμα του, κατηγορεί τον Έλτον Τζον ότι τον είχε αγγίξει επανειλημμένως κατά τρόπο που δεν του επιτρεπόταν "σε συχνότητα και ένταση" που οξύνθηκαν από το 2010, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του την περασμένη Δευτέρα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Στην προσφυγή του Ουένινγκερ, ο οποίος ζητεί αποζημίωση για ηθική βλάβη, το ύψος της οποίας δεν διευκρινίζεται, περιγράφονται τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που δηλώνει ότι υπέστη κατά τη διάρκεια μετακινήσεων με το αυτοκίνητο από ή προς το σπίτι του Έλτον Τζον στο Λος Άντζελες το 2014.

Σε μια περίσταση ο 69χρονος τραγουδιστής του είπε μάλιστα σύμφωνα με την προσφυγή του: "Έχεις πάρα πολλά γονίδια ομοφυλόφιλου μέσα σου, απλώς ακόμη δεν τα έχεις ανακαλύψει".

Ο Ουένινγκερ, ο οποίος εργάστηκε για τον Έλτον Τζον ως το 2014, είχε τιμηθεί το 2007 με το Μετάλλιο Αστυνομικής Τιμής από την αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD), επειδή μετείχε σε ομάδα αστυνομικών που διέσωσε 80 ηλικιωμένους από φλεγόμενο οίκο ευγηρίας.

Ο Έλτον Τζον, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου "Wonderful Crazy Night" κυκλοφόρησε μόλις τον Φεβρουάριο, έχει πουλήσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια άλμπουμ στον κόσμο.

Έπειτα από μακροχρόνιο αγώνα κατά της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά και τις διατροφικές διαταραχές από τις οποίες έπασχε, ο διάσημος τραγουδιστής έγινε πατέρας δύο αγοριών το 2014 και παντρεύτηκε τον για χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, μετά τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση