GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν είχε πρόβλημα το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης"

Τα αποτελέσματα από την εξέταση του "εγκεφάλου" του μοιραίου τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης περιμένουν οι αξιωματικο...


Τα αποτελέσματα από την εξέταση του "εγκεφάλου" του μοιραίου τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης περιμένουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας, προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσον μπορεί να υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα στο όχημα.
Ο "εγκέφαλος", ο οποίος είναι το όργανο του αυτοκινήτου που "μιλάει" στα δυστυχήματα, εξετάζεται από ειδικευμένο προσωπικό της αυτοκινητοβιομηχανίας που ανήκει το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο κλήθηκε στο σημείο που βρίσκεται το τζιπ.
"Το όχημα δεν μετακινήθηκε στιγμή για να μην υπάρχουν υπόνοιες για το οτιδήποτε. Τα αποτελέσματα από την πραγματογνωμοσύνη αυτή θα γίνουν γνωστά σε περίπου ένα μήνα" λέει αστυνομική πηγή στον "Ελεύθερο Τύπο".
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτει ότι από τις μέχρι στιγμής έρευνες φαίνεται ότι το όχημα ήταν καλοσυντηρημένο και είχε καινούργια λάστιχα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δημιουργεί αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο οδηγός.
"Από τα στοιχεία που έχουμε είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Θα γίνουμε απόλυτα σίγουροι όταν πάρουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα πιστοποιούν πού καθόταν ο καθένας", τονίζει πηγή από την Τροχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση