GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στη Γαλλία σχεδίαζε ο συλληφθείς στην Ολλανδία

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ολλανδίας συνέλαβε στο Ρότερνταμ έναν 32χρονο Γάλλο ο οποίος φέρεται ότι σχεδίαζε μια επίθεση στη Γαλλία,...


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ολλανδίας συνέλαβε στο Ρότερνταμ έναν 32χρονο Γάλλο ο οποίος φέρεται ότι σχεδίαζε μια επίθεση στη Γαλλία, ενώ υπό κράτηση έχουν τεθεί και άλλα τρία πρόσωπα, ανέφεραν οι εισαγγελικές αρχές της χώρας.

«Οι γαλλικές αρχές ζήτησαν την Παρασκευή τη σύλληψη ενός Γάλλου πολίτη» για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται στον σχεδιασμό μιας τρομοκρατικής επίθεσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Η επιχείρηση έγινε από την ειδική μονάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, με τη συμμετοχή μελών της υπηρεσίας πληροφοριών AIVD της Ολλανδίας και εισαγγελέων.

Οι δύο άλλοι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες ηλικίας 43 και 47 ετών αλγερινής καταγωγής. Ο τρίτος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε δύο κατοικίες στο δυτικό Ρότερνταμ και για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι των γειτονικών κτιρίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση