GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Νέες απειλές από το Ισλαμικό Κράτος...

Τρεις μέρες από τις πολύνεκρες εκρήξεις στις Βρυξέλλες, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύ...


Τρεις μέρες από τις πολύνεκρες εκρήξεις στις Βρυξέλλες, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με το οποίο καλεί τους οπαδούς του να διεκδικήσουν τη νίκη και να διεξαγάγουν ιερό πόλεμο (τζιχάντ).
Στο βίντεο, το Ισλαμικό Κράτος επισημαίνει ότι το Βέλγιο ανήκει σε έναν συνασπισμό ο οποίος πολεμάει εναντίον μαχητών στη Μέση Ανατολή. "Τα αεροσκάφη των σταυροφόρων, περιλαμβανομένου του Βελγίου, συνεχίζουν να βομβαρδίζουν μουσουλμάνους στο Ιράκ και στο Λεβάντε νύχτα και μέρα", αναφέρεται στο βίντεο.
Το βίντεο ανοίγει με σκηνές από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες που συνεχίζει με μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ τυλιγμένου στις φλόγες, που ακούγεται να λέει ότι οι Βρυξέλλες ήταν μια υπέροχη πόλη αλλά πλέον είναι «ένα απόλυτο σόου φρίκης »
"Κάθε μουσουλμάνος που γνωρίζει καλά την ιστορία του ισλάμ, ξέρει ότι ο ιερός πόλεμος εναντίον απίστων είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ισλάμ και αυτοί που διαβάζουν ιστορία το ξέρουν" αναφέρεται.
Όσο για το σάουντρακ, το τραγούδι που παίζει λέει: "Αδελφοί σηκωθείτε, σηκωθείτε. Διεκδικήστε τη νίκη σας . Ας πάμε (ας επιτεθούμε), ας πάμε ξανά και ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση