GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Δεν είναι απίθανο να έχουμε εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

«Μα υπάρχει ένας Έλληνας που να μπορεί να αποκλείσει σήμερα ότι θα έχουμε εξελίξεις; Είναι δυσβάστακτη η πραγματικότητα», ανέφερε η βου...


«Μα υπάρχει ένας Έλληνας που να μπορεί να αποκλείσει σήμερα ότι θα έχουμε εξελίξεις; Είναι δυσβάστακτη η πραγματικότητα», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στον Κώστα Χαρδαβέλλα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο καλοκαίρι.
«Η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται πυρετωδώς. Αντιλαμβάνεται ότι πολύ γρήγορα θα κληθεί να αναλάβει ευθύνες και προετοιμάζεται πυρετωδώς, κάνοντας βεβαίως ταυτόχρονα, μία σκληρή, αλλά υπεύθυνη κριτική στην κυβέρνηση»,  τόνισε η κ. Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη στη Realnews της Κυριακής, ότι ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ξαφνικών εκλογών τον Ιούνιο του 2016, είπε: «Μα υπάρχει ένας Έλληνας που να μπορεί να αποκλείσει σήμερα ότι θα έχουμε εξελίξεις; Είναι δυσβάστακτη η πραγματικότητα».
«Πάντως σίγουρα δεν είναι απίθανο», συμπλήρωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα να έχουμε εκλογές πολύ γρήγορα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι.
«Ο Κυριάκος Μηστοτάκης όταν πήγε στην Ειδομένη μας είπε ότι αυτό που είδαν τα μάτια του τον έκαναν τον ίδιο να ντραπεί. Να φτάσει στο σημείο να πει δεν είναι δυνατόν. Δεν είναι δυνατόν», συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση