GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρουφάκης βάζει σε κλήρωση το θρυλικό δερμάτινο μπουφάν του!

Σε κλήρωση θα μπει το περίφημο δερμάτινο τζάκετ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. Το μπουφάν θα κληρωθεί σε εκδήλωση ...


Σε κλήρωση θα μπει το περίφημο δερμάτινο τζάκετ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Το μπουφάν θα κληρωθεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο Λονδίνο, στην οποία ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί για να υπογράψει αντίτυπα από το νέο του βιβλίο με τίτλο «Και οι αδύναμοι υποχωρούν και το αποδέχονται».
Το νέο βιβλίο του Βαρουφάκη αναφέρεται την οικονομική άνοδο της Ευρώπης και τη θεαματική της πτώση, αναφερόμενος στα παραδείγματα της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Foyle, καλούν όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν «ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ευρωπαϊκής πολιτικής», να δηλώσουν συμμετοχή και να φτάσουν στη διοργάνωση μισή ώρα. Η είσοδος στη διοργάνωση θα είναι δωρεάν.

Εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το μπουφάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση