GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό

Συνεχίζεται  η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για το προσφυγικό ζήτημα. Φακέλους μ...


Συνεχίζεται  η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για το προσφυγικό ζήτημα.
Φακέλους με στοιχεία για την κατάσταση σχετικά με το προσφυγικό και το έργο των εμπλεκομένων φορέων στη διαχείρισή του, παρέδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα στοιχεία αφορούν τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται, την πρόοδο στη δημιουργία δομών υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας, την παρεχόμενη σίτιση, την ιατρική μέριμνα, τη φιλοξενία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για την δημιουργία νέων υποδομών.
Επίσης, περιλαμβάνονται πίνακες για την πορεία των καταγραφών και των ταυτοποιήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία είναι εξειδικευμένα ανά περιοχή και τομέα δραστηριοποίησης, ενώ για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη υπάρχουν και αναλυτικοί πίνακες εργασιών.
Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι με αυτά τα δεδομένα διαμορφώνεται μία σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα του κυβερνητικού σχεδίου για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση