GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι θα πληρώσουν τις αλλαγές στο φορολογικό

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, από τις 4 ως 12 Απριλίου αναμένεται να κλείσει το μεγαλύτερο μέρος...


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, από τις 4 ως 12 Απριλίου αναμένεται να κλείσει το μεγαλύτερο μέρος της αξιολόγησης, καθώς αμέσως μετά οι επικεφαλής των δανειστών θα αναχωρήσουν για την Ουάσιγκτον και την Εαρινή Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Στις 22 Απριλίου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για το Eurogroup, με στόχο να λάβει το πράσινο φως και να εισρεύσουν στο κρατικό ταμείο δόσεις του τρίτου προγράμματος, τουλάχιστον 5,5 δισ.
Για να γίνουν όλα αυτά το οικονομικό επιτελείο πρέπει να βρει άλλο ένα δισ. μέτρα για να συμπληρωθεί ο μίνιμουμ λογαριασμός των 5,4 δισ. Το 1,8 δισ. θα προέλθει από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το άλλο 1,8 δισ. από την αύξηση των συντελεστών στη φορολογία εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση