GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαροί βρέθηκαν νεκροί σε εγκαταλελειμμένο σπίτι μετά από ένα μήνα

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος Τρεις νεαροί άνδρες βρέθηκαν απόψε νεκροί, σε προχωρημένη σήψη, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στους Αγίους Αναρ...

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος
Τρεις νεαροί άνδρες βρέθηκαν απόψε νεκροί, σε προχωρημένη σήψη, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στους Αγίους Αναργύρους, όταν οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, διαμαρτυρόμενοι για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από την εγκαταλειμμένη ισόγεια μονοκατοικία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πτώματα βρίσκονταν στο κτίριο για περίπου ένα μήνα και εκτιμάται ότι τα θύματα ήταν ηλικίας 20 με 25 ετών.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, οι σοροί δεν φέρουν εμφανή τραύματα και τα αίτια του θανάτου των νεαρών ανδρών θα διακριβωθούν από την νεκροτομία που θα γίνει αύριο.
Από τις έρευνες στον χώρο που βρέθηκαν τα πτώματα δεν εντοπίστηκαν σύριγγες ή στοιχεία που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.
Από την αυτοψία που έγινε εκτιμάται ότι οι σοροί των δύο ανδρών ήταν στο ακατοίκητο σπίτι περίπου έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση