GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ για τους πρόσφυγες που προκάλεσε αντιδράσεις...

Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί από τους δι...

Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί από τους διάσημους που ποζάρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, φορώντας άλλος μαντήλι στο κεφάλι, άλλος σωσίβιο, άλλος θερμική κουβέρτα, σε μία  προσπάθεια, να ευαισθητοποιήσουν για το προσφυγικό.
Όμως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, μετά τη δημοσίευση του εξωφύλλου, για το οποίο οι χρήστες των social media κατηγορούν τους εκπροσώπους του εγχώριου life style για υποκρισία.
Την  αρχή έκανε η ίδια η Τάνια Τσανακλίδου, που έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, ότι μετάνιωσε που συμμετείχε στο "εμμετικό αυτό εξώφυλλο". "Βλακεία μου και λάθος μου", γράφει.
Ντρεπομαι που υπαρχω σ αυτο το εμμετικο εξωφυλλο κιας μην φωτογραφηθηκα. τους επετρεψα να χρησιμοποιησουν την φωτο του θεατρου κι αυτο ειναι το ιδιο χυδαιο. Βλακεια μου και λαθος!Η συνέχεια δόθηκε στο Twitter, όπου οι χρήστες εξέφρασαν την κάθετη αντίρρησή τους τόσο με την έμπνευση της ιδέας όσο και με την εκτέλεσή της, με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές.
Επίσης σε ποστ του στο Twitter, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης έγραψε, ότι πριν από έναν μήνα, ζητήθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να συμμετάσχουν σε μία φωτογράφιση, για ένα τεύχος αφιερωμένο στους μετανάστες και τους αγρότες.
"Δεχτήκαμε, όπως όλοι έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο, όταν υπάρχει ανάγκη και μας ζητείται", γράφει τονίζοντας πως "δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα".
"Με πολλή χαρά θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, όποτε χρειαστεί, σ'όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο", προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση