GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραίτηση Μουζάλα ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος στη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα...


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος στη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, όπου και αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», δήλωσε:

«Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να περάσει με μία συγγνώμη το χθεσινό. Ο κ. Μουζάλας είναι υπουργός της κυβερνήσεως της Ελλάδας και για πρώτη φορά υπουργός της ελληνικής κυβερνήσεως αμφισβητεί την εθνική γραμμή, όπως είχε χαραχθεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον αείμνηστο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.»

Διαβάστε ΕΔΩ: Και ξαφνικά... κρίση στην κυβέρνηση: Παραίτηση Μουζάλα ζητά ο Καμμένος

Και συνέχισε: 

«Άρα ο κ. Μουζάλας πρέπει να παραιτηθεί γιατί αν δεν παραιτηθεί θα είναι σαν έμμεσα η ελληνική κυβέρνηση να αποδέχεται το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια.»

Διαβάστε ΕΔΩ: Καμμένος: Δεν θα στηρίξω έναν υπουργό που έκανε τραγικό έγκλημα

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι είναι σωστή η αντίδραση του Πάνου Καμμένου που ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού και πρόσθεσε ότι ο κ. Καμμένος δεν θα πρέπει να υποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση