GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς και χτύπαγαν με αξίνες πρόσφυγες

Σε αστυνομικούς μεταμφιέστηκε μια ομάδα ανδρών και έκανε βίαιες επιθέσεις σε βάρος προσφύγων στο Καλαί της Γαλλίας. Σύμφωνα με αστυνο...


Σε αστυνομικούς μεταμφιέστηκε μια ομάδα ανδρών και έκανε βίαιες επιθέσεις σε βάρος προσφύγων στο Καλαί της Γαλλίας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, επιτέθηκαν κατά προσφύγων με "σιδερένιους λοστούς και λαβές αξινών".

Η αστυνομία συνέλαβε 5 άνδρες. Οι ύποπτοι, ηλικίας 18 ετών έως 48 ετών, κρατούνται από την Τετάρτη και σύμφωνα με το κατηγορητήριο την νύχτα της 20ης προς 21η Ιανουαρίου επιτέθηκαν εναντίον τριών Σύρων κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Καλαί .

Οι άνδρες "προσπάθησαν να μην αφήνουν ίχνη των επιθέσεων τους" και δεν έχουν ομολογήσει ότι μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς, αλλά "κάποιοι τους αναγνώρισαν ότι κατά τη διάρκεια των επιθέσεων φώναζαν 'Αστυνομία' και χρησιμοποίησαν κλομπ", ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι και οι πέντε φερόμενοι δράστες "διεξήγαγαν περισσότερες από μία επιθέσεις εναντίον προσφύγων στο Καλαί".

Παράλληλα ομολόγησαν ότι επιτέθηκαν σε ένα 13χρονο αγόρι μία ώρα πριν την επίθεση εναντίον των τριών Σύρων το Γενάρη.

"Στις περισσότερες των επιθέσεων, οι δράστες δεν ξυλοκόπησαν απλώς τα θύματα τους, αλλά έκλεψαν προσωπικά τους αντικείμενα, όπως φορητούς υπολογιστές", τόνισε η αστυνομική πηγή.

Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κλοπές, αλλά ένας από τους Σύρους, θύμα της επίθεσης της νύχτας της 20ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ότι του πήραν 4.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση