GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν έκλαψε ο Τεντέν για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες

Έκλαψε και ο Τεντέν μετά τα σημερινά τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα στις Βρυξέλλες που έστειλαν ρίγη θλίψης και τρόμου σε όλη την Ευρώπη. ...


Έκλαψε και ο Τεντέν μετά τα σημερινά τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα στις Βρυξέλλες που έστειλαν ρίγη θλίψης και τρόμου σε όλη την Ευρώπη.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίντερνετ, κυκλοφορούν σκίτσα με το διάσημο ήρωα κόμικς, τον Τεντέν. Υπενθυμίζεται ότι ο ήρωας είναι δημοσιογράφος, βελγικής καταγωγής.


Ένα από τα σκίτσα δείχνει δακρυσμένος τον Τεντέν να χαϊδεύει το σκυλάκο του, τον Μιλού. Σε ένα άλλο κλαίει, έχοντας σκύψει στο πόδια του φίλου και συνεργάτη του κάπτεν Χάντοκ.
Η γαλλική εφημερίδα Le Monde δημοσίευσε ένα συγκινητικό σκίτσο που δείχνει δύο ανθρώπους, βαμμένους στα χρώματα της γαλλικής και της βελγικής σημαίας, να αγκαλιάζονται και να δακρύζουν για τις επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι και για τις σημερινές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση