GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνέχισε τις αποστολές προσφύγων στην Ελλάδα»!

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης. Ευρώπη ατύπως προς τουρκίαν: «Συνέχισε τις αποστολές προσφύγων στην Ελλάδα»!!! Ήταν επόμενον. Η τουρκία...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης.

Ευρώπη ατύπως προς τουρκίαν: «Συνέχισε τις αποστολές προσφύγων στην Ελλάδα»!!!
Ήταν επόμενον. Η τουρκία ποτέ δεν εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα στην έκτασην και την ακρίβειαν που πρέπει. Όταν μάλιστα έχει ζητήσει ανταλλάγματα και δεν τα πάρει στο έπακρον,τότε οι συμφωνίες είναι ωσεί μη γενόμενες!!!

Δεν μάθαμε ποτέ αλλά και ούτε θα μάθομε ποίοι εισηγήθηκαν επιστροφές προσφύγων στην τουρκίαν από την Ελλάδα και ποίοι την μη αποστολήν πλέον μεταναστών στην Ελλάδα! Ομοία σκέψη ισοδυναμεί με απόλυτην ουτοπία. Η τουρκία δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει τις ροές μεταναστών στην Ελλάδα. Οι στόχοι της είναι πολλοί. Η οικονομική πνιγμονή της Ελλάδος και η εξαθλίωση του Λαού της αλλά και αμαυρώσεως της εικόνος της διεθνώς ως μίαν από τις πλέον αξιόλογες χώρες προς επίσκεψην τουριστικών ρευμάτων. Αυτό δεν της αρέσει και το μάχεται αγρίως νυχθημερόν. Τώρα βρήκε την ευκαιρίαν. Δεν θα την χάσει. Άλλο στοιχείον είναι τα τεράστια έσοδα που εισπράττονται από τούρκους δουλεμπόρους ως πορθμεία για την διάβασην του Αιγαίου Πελάγους, το οποίον έχουν μετατρέψει σε Αχερουσίαν!!

Τρίτος λόγος οι απαιτήσεις οικονομικών προσφορών από την Ευρώπην προς αυτήν και άλλος λόγος η άσκηση πιέσεως για την ένταξήν της στην Ευρώπην, την οποίαν θα αλώσει πλήρως αν γίνει μέλος της.

Η πολυσυζητημένη σύσκεψης Ευρωπαϊκής Ενώσεως με τουρκίαν, την οποίαν συμφωνίαν υπεγράψαμεν και εμείς και την εξυμνούμεν ως απόλυτην επιτυχίαν, απέβλεπε στον περιορισμόν αποστολών προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα!!! Αστοχία πλήρης. Οι αφίξεις στα Ελληνικά Νησιά συνεχίζονται αδιαταράκτως!! Τεράστια πολεμικά πλοία Ελληνικά και ΝΑΤΟϊκά περιπολούν στο ανατολικόν Αιγαίον Πέλαγος αλλά δεν ….αντιλαμβάνονται τις έμφορτες μέχρι τας ευδιαίους οπάς τουρκικές βαρκούλες που μεταφέρουν μετανάστες!!

Για ποίον λόγον απεφασίσθη αυτή η περιπολία πολεμικών πλοίων;

Για ποίον λόγον έγινε η πολυσυζητημένη σύσκεψη με την τουρκίαν αφού δεν υπάρχει ουδείς περιορισμός εισροών στην Ελλάδα προσφύγων και μεταναστών; Ομοιάζει η με το ανέκδοτον του μυόπληκτου χωρικού ο οποίος κάλεσε τον ιερέα να του κάμει ευχήν για να φύγουν τα ποντίκια και στο τέλος του είπε.
 «Κάμαμεν την ευχήν αλλά για καλόν και για κακόν αγόρασε και μία φάκαν»!!

Δυστυχώς οι συμφωνίες και τα ληφθέντα μέτρα για ανάσχεσην των μεταναστών ομοιάζουν με μυοπαγίδες άνευ δολώματος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση