GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Παντελίδη στην συναυλία που θα έδινε με τον Ρέμο

Μέσω Facebook ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τραγουδιστών που θα αντικαταστήσουν τον Παντελή Παντελίδη, στην συναυλία που θα έδινε με τον...


Μέσω Facebook ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τραγουδιστών που θα αντικαταστήσουν τον Παντελή Παντελίδη, στην συναυλία που θα έδινε με τον Αντώνη Ρέμο στη Μελβούνη.


Σύμφωνα λοιπόν με τους διοργανωτές της συναυλίας, την θέση του Παντελή Παντελίδη θα πάρουν η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης.
Στη ανακοίνωση, τονίζεται πως «θα είναι μία γλυκόπικρη και συγκινητική βραδιά για τον Αντώνη, καθώς θα αποδώσει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους και θα μοιραστεί την αγάπη του για το ταλέντο του Παντελή με το κοινό. Θα είναι μία συναυλία που θα θυμούνται όλοι για χρόνια  (…). Όπως έχει αναφερθεί ήδη, ο Παντελής Παντελίδης δεν είναι καλλιτέχνης που μπορεί να αντικατασταθεί και αυτός δεν είναι ο στόχος μας. Εμείς μαζί με αυτούς τους ταλαντούχους καλλιτέχνες επιθυμούμε να τιμήσουμε τη μνήμη και να γιορτάσουμε τη ζωή μέσα από τη μουσική του».

Δείτε επίσης:
Oι συναυλίες που θα έδινε o Ρέμος μαζί με τον Παντελίδη
Ο Ρέμος για τον Παντελίδη: Χάσαμε ένα κομμάτι από την ζωή μας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση