GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Θα πρότεινα τον Χρυσοχοΐδη για υπερ-υπουργό

“Δυστυχώς, η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα μας στοιχίζει και σε χρόνο και σε χρήμα. Όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγ...


“Δυστυχώς, η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα μας στοιχίζει και σε χρόνο και σε χρήμα. Όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγικό και δεν έχεις σαφή σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, βασανίζεσαι για πολύ ώρα μέχρι να φτάσεις στο ρεαλισμό”, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ προσέθεσε ότι πρέπει να διαχωριστούν οι πρόσφυγες από τους μετανάστες.

“Nα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες, αλλά να μη δεχόμαστε τους μετανάστες όλου του κόσμου”, ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

Στην ερώτηση για το τι περιμένει από τη σημερινή σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι δεν ελπίζει στο καλύτερο σενάριο. “Αναμένουμε τις επαφές στη σύνοδο κορυφής με τους Τούρκους και ελπίζουμε ότι επιτέλους θα αποδεχτούν ότι όσοι έρχονται από τις ακτές τους και δεν αιτούνται άσυλο, θα πρέπει να επιστρέφουν αμέσως πίσω”, σημείωσε.

Ερωτώμενος για το πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο του υπερ-υπουργού για το προσφυγικό που πρότεινε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, σημείωσε: “Το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο πρωθυπουργός την ανάγκη”.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ανταποκριθεί το Ποτάμι στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε: “Δεν υπάρχει ένωση του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι. Αυτό που υπάρχει, και είναι αναγκαίο, είναι ο διάλογος που καλούμαστε να κάνουμε όλες οι δυνάμεις του Κέντρου για την αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων ζητημάτων. Είναι η πρότασή μου για το Κοινοβούλιο του Κέντρου. Να βρεθούν όλοι οι άνθρωποι και οι μικρές κινήσεις, οι οποίοι να συζητήσουν για τα προβλήματα της χώρας και να δουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η συνεργασία. Μπορεί να φτάσει σ' ένα εκλογικό μέτωπο; Μπορεί να φτάσει σε μια εκλογή από τη βάση; Να φτάσει, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή του Ποταμιού. Δε μας ενδιαφέρει να ενώσουμε τους μηχανισμούς μας, να νιώσουμε ασφαλείς σε μια λογική επανεκλογής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση