ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Με το ζόρι η ταυτοποίηση των μεταναστών στην Ιταλία

Share it:

Εξίσου μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα στο θέμα των ανεξέλεγκτων προσφυγικών ροών αντιμετωπίζει και η νότια Ιταλία και η Λαμπεντούζα - χίλιοι πεντακόσιοι μετανάστες αποβιβάσθηκανχθες και σήμερα, έως το μεσημέρι, προερχόμενοι από την υποσαχάρια Αφρική. 

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα Λα Στάμπα, πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών κάνουν γνωστό ότι πρόκειται να εγκριθεί σύντομα νέος κανονισμός, ο οποίος αναμένεται να επιτρέπει και την προσφυγή σε χρήση βίας για τη φωτογράφηση των μεταναστών και τη συλλογή των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με τις Αρχές.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον υπουργό Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, ο οποίος τόνισε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει πώς ακριβώς να διαμορφώσει και πού να εντάξει τον συγκεκριμένο νέο κανονισμό».

Share it:
Reactions:

Ευρώπη

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση