GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το ζόρι η ταυτοποίηση των μεταναστών στην Ιταλία

Εξίσου μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα στο θέμα των ανεξέλεγκτων προσφυγικών ροών αντιμετωπίζει και η νότια Ιταλία και η Λαμπεντούζα - ...


Εξίσου μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα στο θέμα των ανεξέλεγκτων προσφυγικών ροών αντιμετωπίζει και η νότια Ιταλία και η Λαμπεντούζα - χίλιοι πεντακόσιοι μετανάστες αποβιβάσθηκανχθες και σήμερα, έως το μεσημέρι, προερχόμενοι από την υποσαχάρια Αφρική. 

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα Λα Στάμπα, πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών κάνουν γνωστό ότι πρόκειται να εγκριθεί σύντομα νέος κανονισμός, ο οποίος αναμένεται να επιτρέπει και την προσφυγή σε χρήση βίας για τη φωτογράφηση των μεταναστών και τη συλλογή των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με τις Αρχές.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον υπουργό Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, ο οποίος τόνισε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει πώς ακριβώς να διαμορφώσει και πού να εντάξει τον συγκεκριμένο νέο κανονισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση