GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το (νέο) "μανιφέστο" Καμμένου: Τι λέει για Τσίπρα, Μουζάλα, Μακεδονία, Καραμανλή, εκδότες και Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ...

Διαβεβαίωση ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη» και μάλιστα «μέχρι τέλους και το τέλος της τετραετ...

Διαβεβαίωση ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη» και μάλιστα «μέχρι τέλους και το τέλος της τετραετίας» παρείχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος με μια μακροσκελή δήλωση επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να βγάλει εκτός κάδρου της αντιπαράθεσής του με τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής, τον πρωθυπουργό.


«Θέσαμε θέμα εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, όχι ως πρόσωπο αλλά γι’ αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε καθώς ανεξάρτητα αν επρόκειτο για ένα λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος και συμπλήρωσε: «Είδαμε ότι βρήκαν την ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Είδαμε μέχρι το Γιώργο Παπανδρέου να βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να παίρνει θέση δημόσια. Είδαμε την κ. Ρεπούση και είδαμε μάλιστα και ένα site 3.000 “like” που προσπαθούσε να θέσει θέμα που έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Κωσταντίνο Καραμανλή. Απέναντι στα 3000 “like” βάζουμε τα 3,5 εκατομμύρια υπογραφών που είχε συλλεχθεί τότε με πρωτοβουλία του Μακαριστού Χριστόδουλου».

Μάλιστα απέναντι «σ’ αυτές τις φωνές των εθνομηδενιστών» όπως τις χαρακτήρισε «παρατάσσουμε την ξεκάθαρη δήλωση της κ. Γεροβασίλη, την ξεκάθαρη δήλωση της κυβέρνησης, ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζει την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (σ.σ. εννοεί το 1992 επί Κωνσταντίνου Καραμανλή) και όποια άλλη φωνή ακούγεται δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καμμένος έκανε εκτενή αναφορά τις κοινοβουλευτικές μάχες της κυβέρνησης και ειδικότερα στη συζήτηση της ερχόμενης Τρίτης για τη διαφθορά και τη διαπλοκή λέγοντας «ήρθε η ώρα να ακουστούν ονόματα και επίθετα. Ήρθε η ώρα να ακουστούν αλήθειες, να μάθει ο λαός ποιοι εκδότες διακινούσαν εκατοντάδες εκατομμύρια». Ενώ ειδική αναφορά έκανε για το ταξίδι του ως υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ όπου θα έχει επαφές με πολιτικούς παράγοντες Αμερικανούς ενώ θα μιλήσει στο Ισραηλιτικό κέντρο των ΗΠΑ, το οποίο το χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων».

Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ο κ. Καμμένος και η ΚΟ των ΑΝΕΛ επιμένουν στο αίτημα της παραίτησης Μουζάλα ωστόσο το αποσυνδέουν από οποιαδήποτε παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητώντας να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής υποβάλλοντας την παραίτησή του για «λόγους ευθιξίας».

5 σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..
    ΜΝΗΜΩΝ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)
    Τι περισσότερο θα έκανε ένας πολιτικός απατεώνας, που ενώ τα λέει και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ , ακόμη συνεχίζει ?
    Πριν τη δίκη, ο Π. Καμμένος ήταν σίγουρος για το “οικονομικό έγκλημα” που διέπραξε ο Α. Παπανδρέου. Στη δίκη όμως τα γυρίζει και λέει συγκεκριμένα ότι σκοπός των αγωγών του Α. Παπανδρέου εναντίον του ήταν (σελ. 47 πρακτικών) «να σταματήσει καθ’ οιοδήποτε τρόπο εκείνος και οι φίλοι του την διερεύνηση την ποινική αλλά και την κοινοβουλευτική των σκανδάλων των οποίων πιθανώς να έχουν διαπράξει ή φέρεται να έχουν διαπράξει» (!!)
    Όμως, από τα πρακτικά της δίκης και το υλικό που προσκόμισε η κάθε πλευρά, προκύπτουν ότι άλλα έλεγε ο Π. Καμμένος. Εντελώς διαφορετικά. Και τα οποία ήταν γνωστά σε όλους μας, τουλάχιστον σε αυτούς που παρακολουθούν την ειδησεογραφία. Συγκεκριμένα:
    1. Στις 18/5/2011 ο Π. Καμμένος στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Extra3 αποκαλεί τον Γ. Παπανδρέου «έμμισθο broker διεθνών τοκογλύφων».
    Στις 19/5/2011 επαναλαμβάνει τον χαρακτηρισμό στον Real FM και στο Ν. Χατζηνικολάου, χρησιμοποιεί φράσεις όπως «πήρανε χρήματα» και εμπλέκει για πρώτη φορά τον Αντρίκο Παπανδρέου σε μία ιστορία πώλησης CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οποία, σύμφωνα με τον Καμμένο εμπλέκονται «πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού, και αν όχι του Πρωθυπουργού, που μαζί με τον αδερφό του Πρωθυπουργού συμμετέχουν σε κοινές μη κυβερνητικές οργανώσεις…». Και ολοκληρώνει λέγοντας ότι «όταν κάποιοι τζογαδόροι κονομάνε 25 δις. και επιτρέπεται η πώληση των ασφαλίστρων κινδύνου… είναι θέμα πάρα πολύ σοβαρό και ειδικά όταν αυτοί που αγοράζουν έχουν σχέσεις με το περιβάλλον του ίδιου του Πρωθυπουργού»
    2. Στις 11/9/2011 ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του στο ρ/σ Ράδιο 9 και απαντώντας στην παρατήρηση δημοσιογράφου «Πάνο, έχεις καταγγείλει την οικογένεια Παπανδρέου, δεν έχει ανοίξει όμως μύτη, ούτε και το ίδιο σου το κόμμα δεν βγαίνει να σε υπερασπιστεί», λέει: «…Εδώ έχουμε μία συμμορία, μια συμμορία οικογενειακή, η οποία λειτουργεί με τους νόμους της κόζα νόστρα, με μία ομερτά των μέσων μαζικής ενημέρωσης και με συνεργούς παντού…»
    3. Στις 19/9/2011 σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο Καμμένος δηλώνει: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία το παραδέχτηκε ο κ. Παπανδρέου ότι ο αδερφός του δουλεύσει σε εταιρία που αγοράζει και πουλάει και προτείνει CDS υπέρ της πτώχευσης της χώρας. Την εταιρία UNIGESTION…»
    4. Στις 27/9/2011, στην εκπομπή «Πολιτικό Στριπτίζ» του Studio 7 επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά τους ισχυρισμούς του, λέγοντας: «Έχω την βεβαιότητα που πουλήθηκαν αυτά τα CDS του Τ.Τ…. Σε μία εκ των εταιρειών ψάχνω και βρίσκω ότι δουλεύει εκεί ο Αντρίκος Παπανδρέου…» και συμπληρώνει «είναι ξεκάθαρο ότι είναι προδότες, γιατί είναι ξεκάθαρο για τον κ. Παπανδρέου ο οποίος έβαλε τον κ. Σόρος στη Βουλή των Ελλήνων… οι δε εταιρείες του Σόρος είναι στις εταιρείες του Αντρίκου Παπανδρέου…»
    5. Στις 14/7/2012, ο Καμμένος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Την κλείνει ο Αντρίκος την offshore… Δεν θα γλιτώσετε λαμόγια. Διαδώστε το παντού.»
    6. Στις 25/9/2012, ενόψει της δίκης της πρώτης αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Π. Καμμένου, ο τελευταίος γράφει στο Facebook κείμενο ζητώντας συμπαράσταση στα δικαστήρια όπου «όπου ο Αντρίκος Παπανδρέου ζητά 1 εκατ. Ευρώ έναντι της σιωπής μου για τη ληστεία των 26 δισ. από την υπόθεση των CDS του Τ.Τ.» και συμπληρώνει: «Αν δεν έλθει ακόμη μία φορά θα Κάνουμε τη δίκη κάτω από το σπίτι του…»
    7. Στις δε 27/9/2012 ο Καμμένος λέει επί λέξει: «Για ακόμη μία φορά το μέλος της οικογένειας που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου… Ο υπάλληλος της εταιρείας των brokers που αγόρασαν τα CDS που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου… Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.Ποια είναι η βασική κατηγορία που διακινεί από το Μάιο του 2011 ο Καμμένος: ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου, που είχε εσωτερική πληροφόρηση ως Πρωθυπουργός της χώρας, προέβηκαν μέσω της πώλησης ασφαλίστρων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε παράνομα και ανήθικα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας (μέσω των εταιριών IJ Partners και Unigestion) με σκοπό να αποκομίσουν προσωπικό όφελος – κοινώς, να τα κονομήσουν.
    Σημειώνουμε απλώς ότι -όπως είναι γνωστό και βεβαίωσε και ο Γ. Βαρουφάκης με υπόμνημά του στη δίκη- τα CDS δεν ήταν 25 ή και 60 δισ. όπως έχει υποστηρίξει ο Π. Καμμένος αλλά περίπου 3 δισ. Και δεύτερον, καμία από τις εταιρείες που έχει ονοματίσει ο Π. Καμμένος (UNIGESTION και IJ Partners) δεν αγόρασε ελληνικά CDS. Επίσης, οι αγοραπωλησίες CDS από το Τ.Τ. έγιναν από τη διοίκηση που είχε ορίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;

    ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
    Ν Βράχος
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ
    ============================================================
    γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει
    ==========================================================================
    ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ‘’ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ’’ : ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ .
    ==============================================
    Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    ===============================
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

    Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

    Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ
    Β:ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
    ΓΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ..???????????

    ΠΑΝΟΣ Σε πολιτικό επίπεδο,
    =======================
    ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    *Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.
    * Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς
    υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».
    *Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».
    Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
    =============================================
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    http://www.enikos.gr/my-blog/43845,APOKLEISTIKO-H-epistolh-Kammenoy.html
    Γ. ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
    ========================================
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
    Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
    Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα. Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
    (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/06/2005).
    Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση