GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Το βέτο ενεργοποίησε συμμαχίες και μας βοήθησε στην ΕΕ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τη χρήση του βέτο στην ΕΕ, τονίζοντας ότι ενεργο...


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τη χρήση του βέτο στην ΕΕ, τονίζοντας ότι ενεργοποίησε συμμαχίες εντός της Ένωσης και η επίκλησή του αποτελεί εν γένει απαραίτητο εργαλείο.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «η Αυστρία και οι χώρες του Βίζεγκραντ θέλουν να επιβάλουν την πολιτική των κλειστών συνόρων στους πρόσφυγες».
Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα βιώνει την προσφυγική και την οικονομική κρίση ταυτόχρονα, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα «ευρισκόμενη σε κρίση παλεύει και υπερασπίζεται αξίες».
«Η Ευρώπη συνθλίβεται ανάμεσα στη λιτότητα και τα κλειστά σύνορα», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η Ευρώπη σήμερα κρατάει ανοιχτά τα σύνορα της στην λιτότητα και κλειστά τα σύνορα της».
Οι εργασίες ξεκίνησαν με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αύριο θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να λάβει μέρος στην πολύ κρίσιμη σύνοδο της Ε.Ε. με τη συμμετοχή της Τουρκίας για το προσφυγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση