GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενστάσεων για τις μετεγγραφές

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων επί των αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών, από την αρμόδια Επιτροπή....


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων επί των αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών, από την αρμόδια Επιτροπή.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι κυρωτικοί πίνακες έχουν σταλεί στα ΑΕΙ.

Όσον αφορά στις κατ’ εξαίρεσιν μετεγγραφές, η διαρκής αρμόδια Επιτροπή συνεχίζει να εξετάζει τα αιτήματα που υποβάλλονται σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και ανακοινώνει τα αποτελέσματα σταδιακά, μετά την εξέταση των αντίστοιχων φακέλων.

Μέχρι στιγμής, η Επιτροπή των κατ' εξαίρεση μετεγγραφών έχει ολοκληρώσει την επανεξέταση όσων ενστάσεων υποβλήθηκαν έως τις 17/3/2016, με συμπληρωματικά δικαιολογητικά, εκδίδοντας αποτελέσματα στις 21/3/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους κάνοντας χρήση των κωδικών τους στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών, https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, www.minedu.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση