GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες: Σεσημασμένοι οι τρομοκράτες που χτύπησαν το αεροδρόμιο

Σεσημασμένοι από την αστυνομία ήταν οι δυο τρομοκράτες που αυτοανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κατά τη χθεσινή συντονισμέν...


Σεσημασμένοι από την αστυνομία ήταν οι δυο τρομοκράτες που αυτοανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κατά τη χθεσινή συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, RTBF, και το πρακτορείο Reuters, πρόκειται για δυο αδελφούς, με το επώνυμο Ελ Μπακράουι, που ήταν ήδη γνωστοί στην αστυνομία και είχαν ποινικό μητρώο. 

Πρόκειται για τους αδελφούς Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, που ήταν κάτοικοι Βρυξελλών.

Ο Χαλίντ είχε νοικιάσει, με ψεύτικα στοιχεία ένα διαμέρισμα στην περιοχή Φορέστ της βελγικής πρωτεύουσας. Στο διαμέρισμα αυτό η βελγική αστυνομία είχε σκοτώσει έναν ένοπλο την περασμένη εβδομάδα.

Μετά από έφοδο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής είχαν βρει μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ένα πολυβόλο, πυροκροτητές αλλά και ένα αποτύπωμα του υπόπτου για το τρομοκρατικό πλήγμα στο Παρίσι, Σαλά Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη τρεις μέρες αργότερα.

Και οι δυο αδελφοί είχαν ποινικό μητρώο ωστόσο κανέναν από τους δυο δεν βάρυναν κατηγορίες ή υποψίες για τρομοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση