GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Μαζική απόβαση... σκαθαριών σε παραλία της Αργεντινής

Σκηνικό αποκάλυψης παρμένο από τη Βίβλο συνθέτει το νέφος των κανθάρων που εμφανίστηκαν κατά εκατομμύρια στην παραλία Mar de Ajo της Αρ...


Σκηνικό αποκάλυψης παρμένο από τη Βίβλο συνθέτει το νέφος των κανθάρων που εμφανίστηκαν κατά εκατομμύρια στην παραλία Mar de Ajo της Αργεντινής 48 χιλιόμετρα από το Μπουένος Άιρες. Η ακτή μετατράπηκε γρήγορα σε μια τεράστια κινούμενη σκούρα κηλίδα, φέρνοντας στο νου ταινίες τρόμου κυρίως παλιότερων εποχών.
Τα αίτια του φαινομένου αναζητώνται σε σεισμό ή σε μαζική μετανάστευση για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Κάποιοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο είδος σκαθαριού συνηθίζει να μετακινείται μαζικά αυτή την περίοδο προκειμένου να ζευγαρώσει και μετά να πεθάνει. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα σκαθάρια ζουν συνήθως περί τα δύο χρόνια κάτω απ’ τη γη και τέσσερις μέρες μετά το ζευγάρωμά τους πεθαίνουν. Η επώαση πραγματοποιείται κάθε χρόνο , ενώ τα τελευταία χρόνια συμβαίνει όλο και νωρίτερα.
Στα κοινωνικά δίκτυα δεν έλειψαν φυσικά κι αυτοί που στο γεγονός αυτό είδαν το τέλος του κόσμου και μια προειδοποίηση για το επικείμενο κακό που οσονούπω έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση