GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκαν εννέα διαρρήξεις σε οικίες και μία απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εννέα (9) κλοπές από οικίες και μία (1) απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί, το χρονικό διάστημα 11-12-2015 έως 11-3-2016, στην Αλεξανδρούπολη.
Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, εννέα (9) οικίες, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία, χωρίς να  ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, από το εσωτερικό των σπιτιών:
διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα
χρυσές λίρες
7 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές
2 ηλεκτρονικές συσκευές
το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, 10 κορώνες Σουηδίας, 1 δολάριο Η.Π.Α.
2 ρολόγια χειρός
2 ζευγάρι γυαλιά
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων.
Στην κατοχή των δραστών, καθώς επίσης και σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στην οικία και το όχημα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 μεταλλικό κυτίο και 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50,3 γραμμαρίων
πλήθος χρυσαφικών – κοσμημάτων
5 χρυσές λίρες Αγγλίας
3 ηλεκτρονικές συσκευές
2 κινητά τηλέφωνα
το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ
3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου
3 διαρρηκτικά εργαλεία
2 ζευγάρια γάντια
Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στους δικαιούχους του, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διερευνηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των υπολοίπων.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
ΠΗΓΗ: Ελληνική Αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση