ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΔΝΤ: Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από όσα έχουν συμφωνηθεί

Share it:

Απούσα από το Eurogroup της Δευτέρας θα είναι η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τον διευθυντή του γραφείου Βρυξελλών των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Σπίγκελ, αντί της Κριστίν Λαγκάρντ το ΔΝΤ θα εκπροσωπήσει στη συνεδρίαση του Eurogroup της 7ης Μαρτίου ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πόουλ Τόμσεν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο Πίτερ Σπίγκελ, η συνεδρίαση, στην οποία θα συζητηθεί η πορεία της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, θα είναι σχετικά σύντομη.

"Κάλή πρόοδος"

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις δήλωσε σήμερα ότι σημειώνεται "καλή πρόοδος" στις συνομιλίες για το χρέος και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας και το Ταμείο δεν επιμένει σε νέους, αυστηρότερους στόχους.

Ο Ράις εξέφρασε την εκτίμηση ότι η αποστολή του ΔΝΤ θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, αλλά δεν έδωσε κάποια ημερομηνία.

"Οι απόψεις μας δεν έχουν ουσιαστικά αλλάξει από το καλοκαίρι, όταν έγινε η αρχική συμφωνία. Πράγματι, δεν ζητούμε οτιδήποτε επιπλέον σε ό,τι αφορά τους συμφωνημένους στόχους", δήλωσε ο Ράις.

Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση