GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΥΕΛΛΑ για τους διαλόγους Μουσσά-Κουμουτσάκου. Σκληρή σύγκρουση κυβέρνησης-ΝΔ και απειλές για αγωγές...

Πολιτική θύελλα ξέσπασε με αφορμή νέο δημοσίευμα του Έθνους για το κύκλωμα εκβιαστών εκδοτών και δημοσιογράφων. Το Μαξίμου  κατηγορεί εκ ...

Πολιτική θύελλα ξέσπασε με αφορμή νέο δημοσίευμα του Έθνους για το κύκλωμα εκβιαστών εκδοτών και δημοσιογράφων. Το Μαξίμου  κατηγορεί εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία. Αγωγή καταθέτει ο Γ. Κουμουτσάκος, καταγγέλλοντας γκεμπελικές μεθόδους εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς, που κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών σε βάρος της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να αποσπά κρατικό χρήμα από τις διαφημίσεις, είχε απλώσει τα πλοκάμια του ακόμη και στον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Κουμουτσάκο.

Στις συχνότατες τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο ανδρών που έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. έως και δύο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο δημοσιογράφος πλέκει συνεχώς το εγκώμιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ «για τις εύστοχες δηλώσεις του», το «πάρα πολύ ωραίο άρθρο του», αλλά και γιατί, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Τ. Μουσσάς, «είμαι φίλος σου... σ' αγαπάω γιατί είσαι σαν κι εμένα: αυτοδημιούργητος, μάγκας, ωραίος τύπος». Στις συνομιλίες, ο Τ. Μουσσάς αποκαλεί τον βουλευτή της ΝΔ «Θεό», κι όταν ο Γ. Κουμουτσάκος δυσπιστεί, εκείνος τον βρίζει... παρεΐστικα και του λέει να τον εμπιστεύεται γιατί είναι φίλος του. «Δεν παίζεσαι, ρε μαλ... Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου εκτινάσσεσαι... Προσπάθησαν να σε σταματήσουν. Δεν σταματιέται, αγόρι μου, ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος-Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί», είναι ένα σημείο από άλλο διάλογο που μαρτυρά τον ρόλο αυλικού που διεκδικούσε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το «Εθνος της Κυριακής», Γ. Κουμουτσάκος και Τ. Μουσσάς μιλούν στο τηλέφωνο συχνά, μπορεί και 2 ή 3 φορές την ημέρα, πρωί, βράδυ, ακόμη και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και οι συνομιλίες τους αφορούν σε ενημέρωση που του δίνει ο δημοσιογράφος κυρίως για δημοσιεύματα και την επικαιρότητα. Από τους διαλόγους προκύπτει ότι ο Μουσσάς διεκδικεί ρόλο επικοινωνιολόγου του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, αφού συχνά του δίνει οδηγίες -κάποιες φορές μάλιστα επιτακτικά- τόσο για τις δηλώσεις που πρέπει να κάνει ο πολιτικός στον Τύπο, όσο και για τη διαχείριση των εσωκομματικών θεμάτων της ΝΔ.

Το Έθνος φιλοξενεί και απάντηση του κ.Κουμουτσάκου, ο οποιος δήλωσε στην εφημερίδα:
«Από το 2004 που είχα ασκήσει επί πέντε χρόνια τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου των Εξωτερικών, μετέπειτα ως εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ευρω-βουλευτής, βουλευτής και τώρα πάλι εκπρόσωπος Τύπου, επικοινωνώ και επικοινωνούσα καθημερινά με δεκάδες δημοσιογράφους σε χιλιάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους. Ενας από αυτούς τους δεκάδες δημοσιογράφους ήταν ο κ.Μουσσάς και κάποια από αυτά τα χιλιάδες τηλεφωνήματα ήταν και μαζί του. Πέραν τούτου ουδέν».

Με αφορμή το δημοσίευμα, επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση Μαξίμου- αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο και της... προθέρμανσης για την προ ημερησίας της Τρίτης, εν όψει της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να “σηκώσει” καταγγελίες διαπλοκής της ΝΔ.

“Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του”, δήλωσε η κ.Γεροβασίλη, καταλήγοντας: “Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση.”

Στη ΝΔ επικράτησε οργή για την επίθεση αυτή της κ. Γεροβασίλη, με κορυφαία στελέχη να καταγγέλλουν δημοκρατική εκτροπή και διαστρέβλωση της αλήθειας από την κυβερνητική εκπρόσωπο. Για γκεμπελικές μεθόδους εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων κάνει λόγο ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποιος καταθέτει αγωγή κατά της κ.Γεροβασίλη.

«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή - Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!

Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.

Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», δήλωσε ειδικότερα ο κ .Κουμουτσάκος. 

2 σχόλια

  1. ΣΥΜ-«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ DEFENCENET ΖΗΤΩ Η…ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET)
    Είναι πραγματικά απίστευτη η ικανότητα κάποιων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να προπαγανδίζουν με τόσο θράσος, ώστε να νομίζει κανείς πως είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, είτε θεωρούν εντελώς ηλίθιους όσους τους διαβάζουν / ακούνε / βλέπουν.
    ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ…!
    Θέλουν οι Βούλγαροι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει...!
    Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη για ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της "υπερπατριωτικής" και "αμυντικής" ιστοσελίδας Defencenet, ήρθε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά όλος αυτός ο γνωστός οχετός / συρφετός της παραπληροφόρησης, που χαρακτηρίζει πανεύκολα προδότες και ανθέλληνες όσους δεν είναι μαζί τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, αν...τρώνε από το ίδιο πιάτο!!!
    Μερικοί μάλιστα, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης περί Βούλγαρων ιδιοκτητών.
    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!
    Διερευνήσαμε περισσότερο το θέμα και ανακαλύψαμε πως ο κύριος λόγος της βουλγαρικής ιδιοκτησίας είναι Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ λόγω...οικονομικών προβλημάτων, όπως μας είπαν άνθρωποι που "γνωρίζουν"!
    Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά: Κάποιοι που αυτοπλασσάρονται ως "υπερπατριώτες", κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους στο ελληνικό κράτος!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥΣ!!!
    Και καλά αυτοί, βρίσκουν και τα κάνουν: Οι κοροϊδάρες που τους υποστηρίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύουν αγρίως;;;
    Φυσικά και το καταλαβαίνουν! Απλά, όπως είπαμε, η εν λόγω ιστοσελίδα - καθώς και άλλες - έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη / προώθηση συγκεκριμένου κόμματος, οπότε δεν πειράζουν (τα πρόβατα) ούτε οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες, ούτε Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βάρος της Ελλάδας!!!
    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?
    Γι' αυτό και λέμε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις: Δηλώνεις υπερπατριώτης; Είσαι, αν εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ανεξαρτήτως των «πιστεύω» σου, της νομιμότητας, της αντιστοιχίας λόγων και πράξεων κλπ.
    Φανταστείτε για παράδειγμα, η ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που κάνει αγώνα (και) εναντίον των Παπικών και του Οικουμενισμού, να χρηματοδοτείτο από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
    Δεν θα έπρεπε το λιγότερο να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολουθεί; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;
    ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΡΕΤΗ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ...
    Είπαμε όμως: Λέξεις όπως αρετή, τιμιότητα, ανδρισμός, ήθος, συνέπεια κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σε όσους ανερυθρίαστα μοιράζουν "πιστοποιητικά πατριωτισμού" και άλλων...-ισμών!
    Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις: Ακόμα και..."Έλληνας" Made in Bulgaria...!
    Υ.Γ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ...!
    Υ.Γ. 2 Κατά τ'άλλα, η πώληση των Μαρινών στους Τούρκους τους "μάρανε", τους "πατριώτες"...!
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/defencenet_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    ================================================
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    [b]Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ.
    ============================================================================
    δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    ======================================================
    Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας.
    -----------------------------------------------------------
    Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι
    --------------------------------------------------------------
    υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση