GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Οι αδελφοί Μπακραουί θεωρούνταν ύποπτοι για τρομοκρατία από τον περασμένο Νοέμβριο

Το όνομα του Ιμπραχίμ Ελ Μπακραουί, του ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας των Βρυξελλών, είχε περιληφθεί στον κατάλογο των υπόπτων γι...


Το όνομα του Ιμπραχίμ Ελ Μπακραουί, του ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας των Βρυξελλών, είχε περιληφθεί στον κατάλογο των υπόπτων για τρομοκρατία των ΗΠΑ πριν από τις επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι ενώ ο αδελφός του, ο Χαλίντ, προστέθηκε στη λίστα αυτή λίγο μετά, ανέφεραν πηγές που έχουν γνώση του θέματος.
Νωρίτερα το πρακτορείο Ρόιτερς είχε μεταδώσει ότι και τα δύο αδέλφια ήταν γνωστά στις αμερικανικές αρχές πριν από τη σύλληψη, στις 18 Μαρτίου, του Σαλά Αμπντεσλάμ, του Γάλλου που σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιθέσεις του Παρισιού.
Σύμφωνα με τις βελγικές εισαγγελικές αρχές ο Ιμπραχίμ ελ Μπακραουί ήταν ο ένας από τους δύο άνδρες που ανατινάχθηκαν την Τρίτη στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών. Ο Χαλίντ πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας στον σταθμό του μετρό στο Μαλμπέκ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση