GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κουντουρά! "Εμμονή των ΜΜΕ οι πρόσφυγες στην πλ. Βικτωρίας και στην Ειδομένη..."

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εξέφρασε την ανησυχία της για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο λόγω των εξελίξεων επιρρίπτοντας...

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εξέφρασε την ανησυχία της για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο λόγω των εξελίξεων επιρρίπτοντας ευθύνη στα μέσα ενημέρωσης.
Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, η Έλενα Κουντουρά , συνδύασε την τουριστική περίοδο με την προσφυγική κρίση και την παρουσία των χιλιάδων αυτών ανθρώπων στις πλατείες της Αθήνας και στους δρόμους των νησιών. 
Η υπουργός εκτίμησε ότι την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φέρουν τα ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν τις εικόνες, αποτυπώνοντας όσα συμβαίνουν. 
«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», φέρεται να είπε η υπουργός Τουρισμού, κατά την ομιλία της στο υπουργικό συμβούλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση