GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση για το προσφυγικό και το θέμα Μουζάλα

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το προσφυγικό και το θέμα Μουζάλα Μέσα στην κρίση του προσφυγικού, το τελευταίο θέμα που θα έπ...

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το προσφυγικό και το θέμα Μουζάλα
Μέσα στην κρίση του προσφυγικού, το τελευταίο θέμα που θα έπρεπε να είναι στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης είναι το πώς αποκάλεσε ο κ.Μουζάλας την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, λάθος για το οποίο άλλωστε ζήτησε συγνώμη.
Οι πρωτοστάτες στην όξυνση και διαιώνιση του προβλήματος δεν μπορεί να συνεχίζουν να καλλιεργούν τον εθνικιστικό παροξυσμό και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.
Όλοι οι φορείς (πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κρατικές αρχές, συλλογικοί φορείς) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν, με θετικές προτάσεις, το προσφυγικό πρόβλημα, αξιοποιώντας την θετική διάθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους πρόσφυγες.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση