GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Χριστιανοί σταυρώνονται τη Μ. Παρασκευή των Καθολικών

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν φανατικούς Χριστιανούς στις Φιλιππίνες να σταυρώνονται τη Μεγάλη Παρασκευή σε αναπαράσταση του μαρτυρί...


Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν φανατικούς Χριστιανούς στις Φιλιππίνες να σταυρώνονται τη Μεγάλη Παρασκευή σε αναπαράσταση του μαρτυρίου του Ιησού.
Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την ετήσια εκδήλωση και αρκετοί πιστοί Χριστιανοί έζησαν το δικό τους μαρτύριο αφού σταυρώθηκαν με καρφιά από ανοξείδωτο χάλυβα πέντε ιντσών.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θεωρεί ότι αυτή η μακάβρια πρακτική δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια μορφή θρησκευτικής ευλάβειας, διότι διαστρεβλώνει το μήνυμα του Πάσχα.
Το τελετουργικό χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, μόνο που φέτος οι βαθιά θρησκευόμενοι Φιλιππινέζοι, θα υπομείνουν τον πόνο και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους χριστιανούς που σφαγιάστηκαν από το σατανικό Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση