GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καθαρίζει τις... τουαλέτες στο θέατρο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρω1νό» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους ψυχαναγκασμούς που βιώνει. Ο ηθοποιός αγαπάει την τά...


Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρω1νό» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους ψυχαναγκασμούς που βιώνει.
Ο ηθοποιός αγαπάει την τάξη και την καθαριότητα σε σημείο που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε.
«Είμαι υποχόνδριος! Δεν είμαι αρρωστοφοβικός, αλλά με την καθαριότητα και την τάξη έχω θέμα. Είμαι ψυχαναγκαστικός», δήλωσε.
Στη συνέχεια εξήγησε πως υπάρχουν φορές που μπορεί να ξυπνήσει στον ύπνο του για να βάλει τα παπούτσια του σε ευθεία ενώ όπως φαίνεται η μανία του με την τάξη και την καθαριότητα δεν περιορίζεται μόνο εντός σπιτιού.
Δεν κρίνει τους γύρω του όμως όταν κάτι το μοιράζεται, δεν διστάζει να το καθαρίσει ο ίδιος όπως... τις τουαλέτες του θεάτρου:
«Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με άνθρωπο που πετάει τα πράγματά του δεξιά κι αριστερά, γιατί το καμαρίνι του καθενός είναι στο σπίτι του. Αλλά μ' αρέσει να είναι τακτοποιημένα και καθαρά! Αφού πηγαίνω και καθαρίζω τις τουαλέτες...», εξηγεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση