GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσικός σκότωσε την διάσημη πιανίστρια συζυγό του επειδή ζήλευε την καριέρα της

Ένας Νορβηγός μουσικός κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, την οποία "ζήλευε για την καριέρα της", όπως αποφάν...


Ένας Νορβηγός μουσικός κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, την οποία "ζήλευε για την καριέρα της", όπως αποφάνθηκε το βρετανικό δικαστήριο που εξέταζε την υπόθεση. Ο Τζον Μάρτιν, 48 ετών, στραγγάλισε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Ναταλία Στρελτσένκο, 38 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ της βόρειας Αγγλίας, ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους, στις 30 Αυγούστου 2015.
 
Η ρωσικής καταγωγής Στρελτσένκο ή "Στρέλε" (κεντρική φωτό), όπως ήταν γνωστή, ήταν διάσημη πιανίστρια και είχε εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές του κόσμου, όπως στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και το Γουίγκμορ Χολ του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών με τη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.
 
Ο Μάρτιν, που παίζει κοντραμπάσο αλλά δεν έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα, ζήλευε τις επιτυχίες της συζύγου του την οποία θεωρούσε ότι ήταν "υπηρέτριά" του, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά και ο Τζον Μάρτιν είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι "φοβόταν" πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν εκείνη συνέχιζε να τον "τρελαίνει".
 
Μια φίλη τους, που ήταν παρούσα στον τελευταίο καυγά, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εκείνος ρίχτηκε πάνω στο θύμα του "σαν να ήταν ζώο", την έριξε από τη σκάλα και την ξυλοκόπησε άγρια. Η Ναταλία Στρελτσένκο υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον λαιμό.
 
Ο μουσικός υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το επεισόδιο γιατί είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αφού προηγουμένως είχε πάρει αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του τον άκουσαν να τους φωνάζει: "Σκοτώστε με, σας παρακαλώ, σκοτώστε με".
Η ποινή του θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση