GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιντέλ Κάστρο: Η Κούβα δεν έχει ανάγκη τα δώρα των Αμερικανών...

Ιπποκρατης Μακρακης Φιντέλ Κάστρο: ''Δεν έχουμε ανάγκη τα δώρα της ...αυτοκρατορίας!'' Λίγες μόλις ημέρες μετά από τη...

Ιπποκρατης Μακρακης

Φιντέλ Κάστρο: ''Δεν έχουμε ανάγκη τα δώρα της ...αυτοκρατορίας!''

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπαμα στην Κούβα, ο Φιντέλ Κάστρο «έσπασε» την σιωπή του και σε άρθρο του έγραψε ότι η χώρα του δεν έχει «καμία ανάγκη των δώρων της αυτοκρατορίας».

Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας δεν τοποθετήθηκε δημόσια την περασμένη εβδομάδα και απέφυγε να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένειά του.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Gramna, που τιτλοφορείται «Αδελφέ Ομπάμα», ο Φιντέλ Κάστρο ειρωνεύεται τον Αμερικανό πρόεδρο και δείχνει ότι οι θέσεις του απέναντι στις ΗΠΑ δεν έχουν αλλάξει σημαντικά.

«Τα λόγια του Αμερικανού προέδρου θα μπορούσαν να προκαλέσουν έμφραγμα στον οποιονδήποτε» σχολιάζει ο 88χρονος πρώην ηγέτης, και συνεχίζει: «Κανένας δεν έχει την αυταπάτη ότι οι άνθρωποι αυτής της τίμιας και ανιδιοτελούς χώρας θα παραδώσουν τη δόξα, τα δικαιώματα και τον πνευματικό πλούτο που ήρθε μέσα από την ανάπτυξη των γραμμάτων, της επιστήμης και της κουλτούρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση