GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζολί: Το καλοκαίρι θα έρθω στη Λέσβο με τα παιδιά μου - ΦΩΤΟ

Την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στη Λέσβο, αυτή τη φορά για διακοπές με την οικογένεια της, έδωσε η Αντζελίνα Τζολί κατά την επίσκεψη τη...


Την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στη Λέσβο, αυτή τη φορά για διακοπές με την οικογένεια της, έδωσε η Αντζελίνα Τζολί κατά την επίσκεψη της στο νησί.
«Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων» δήλωσε η ηθοποιός και πρέσβειρας Καλή Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής.
Η  Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε το hot spot της Μόριας ενημερώθηκε για τη διαδικασία της καταγραφής ενώ επισκέφθηκε οικογένειες προσφύγων που διαμένουν εκεί. Συνάντησε επίσης ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τους οποίους διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον των αρχών, προκειμένου να φτάσουν ασφαλείς στον προορισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη ηθοποιός στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση