GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλήματα κυκλοφορίας προς χιονοδρομικά κέντρα λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε η χιονόπτωση και η βροχόπτωση σε σημεία του οδικού δικτύου, της Πέλλας, της Καστο...


Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε η χιονόπτωση και η βροχόπτωση σε σημεία του οδικού δικτύου, της Πέλλας, της Καστοριάς και στον Γαλλικό ποταμό, σύμφωνα με ενημέρωση των αστυνομικών διευθύνσεων.

Ειδικότερα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 20ο έως και το 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας- Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας (Καϊμακτσαλάν) διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της επαρχιακής οδού Κερασιάς- Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.

Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη και από το 12ο έως το 26ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βίγλας.

Η κυκλοφορία οχημάτων διεκόπη και στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μανδρών- Γαλλικού, εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού από τη βροχόπτωση. Η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση