GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ: Σαράντα ημέρες από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και κόσμου ο οποίος έσπευσε να τιμήσει τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, τελέστηκε το μνημόσυνο στη μνήμη του ...


Παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και κόσμου ο οποίος έσπευσε να τιμήσει τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, τελέστηκε το μνημόσυνο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.
Το βράδυ του Σαββάτου, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, στο Ελληνικό, υπό τους ήχους των τραγουδιών του μετά από κάλεσμα που απηύθυνε μέσω facebook ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος.
Εν τω μεταξύ νέες διαστάσεις αποκτά καθημερινά η υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, με την οικογένεια του να θέλει διακαώς να μάθει ποιος και τι «τον σκότωσε».
Οι γονείς του αδικοχαμένου 32χρονου τραγουδιστή, όσο και οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ (Φρόσω και Μίνα), έχουν ορίσει δικούς τους δικηγόρους και πραγματογνώμονες, με την μεριά Παντελίδη να υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε το τζιπ ο τραγουδιστής, και τις δυο κοπέλες να αρνούνται κατηγορηματικά (μέσω των δικηγόρων τους) ότι έπιασαν τιμόνι.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση