GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν μαχαίρια στη συνεδρίαση για το προσφυγικό στη Νάξο

Ακόμη και μαχαίρια βγήκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα το προσφυγικό. Στη συ...


Ακόμη και μαχαίρια βγήκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα το προσφυγικό. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τουλάχιστον 100 άτομα, πολίτες εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Πολίτες διαφώνησαν μεταξύ τους για το θέμα των χώρων φιλοξενίας. Ένας νεαρός θεώρησε ότι μια κυρία που συμμετείχε, με τα λεγόμενα της, προσέβαλε τη μητέρα του.

Τα αίματα άναψαν, σύμφωνα με το naxostimes, και στον καβγά ενεπλάκη και ο πατέρας του νεαρού, που όπως σημείωσαν αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε μαχαίρι! Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή οτιδήποτε άλλο και οι ψυχραιμότεροι τον απομάκρυναν και τον οδήγησαν εκτός του δημοτικού κτηρίου, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Η συνεδρίαση διακόπηκε και συνεχίστηκε λίγο αργότερα αφού και καταλάγιασαν τα πνεύματα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση