GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Ομπάμα στην εκστρατεία κατά του Brexit: Πάει Λονδίνο

Στην εκστρατεία κατά του Brexit ρίχνεται και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς οι μέρες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος...


Στην εκστρατεία κατά του Brexit ρίχνεται και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς οι μέρες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος πλησιάζουν (θα γίνει στις 23 Ιουνίου) και το αποτέλεσμα είναι πιο ντέρμπι παρά ποτέ.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Independent, ο Ομπάμα θα επισκεφτεί το Λονδίνο τον Απρίλιο για να πείσει τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ.

"Θα είναι αρκετά σοκαριστικό αν δεν ζητήσει από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ", δήλωσε η πηγή του βρετανικού πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα και το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δεν έδωσε κάποιο άμεσο σχόλιο σε επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ο Ομπάμα στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ και η προοπτική να μιλήσει υπέρ της παραμονής, έχει εξοργίσει τα μέλη της καμπάνιας που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ένωση.

Σύμφωνα με τον Independent, σε ιστοσελίδα του βρετανικού κοινοβουλίου έχει ήδη ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών ώστε να αποτραπεί από τον Αμερικανό πρόεδρο να πραγματοποιήσει ομιλία στο βρετανικό κοινοβούλιο σχετικά με το δημοψήφισμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση