GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισοί - μισοί οι Βρετανοί για το Brexit

Ισόπαλα με ποσοστό 36% εμφανίζονται τα στρατόπεδα υπέρ της παραμονής και υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφω...


Ισόπαλα με ποσοστό 36% εμφανίζονται τα στρατόπεδα υπέρ της παραμονής και υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας ερευνών TNS που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Το ποσοστό όσων τάσσονται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ παρέμεινε αμετάβλητο σε σχέση με τον περασμένο μήνα ενώ το ποσοστό υπέρ μιας εξόδου μειώθηκε από το 39%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Η TNS είπε ότι το 28% αυτών που προτίθενται να ψηφίσουν – έναντι 25% τον προηγούμενο μήνα - δεν έχουν ακόμα αποφασίσει εάν θα ταχθούν υπέρ της παραμονής ή της αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ.

«Το βασικό πρόβλημα για την εκστρατεία "Παραμονής" αυτή τη στιγμή είναι ότι αντλεί σημαντική στήριξη από τους νέους που παραδοσιακά είναι λιγότερο πιθανό να πάνε να ψηφίσουν», ανέφερε ο Λουκ Τέιλορ από την εταιρία ερευνών TNS UK.

Η δημοσκόπηση της TNS διεξήχθη σε δείγμα 1.216 ατόμων μεταξύ 10 και 14 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση