GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζντοβτς: "Ευκαιρία να κάνουμε... comeback"

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος ωστόσο ...


Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος ωστόσο το βλέπει ως μία καλή ευκαιρία για να ένα δυναμικό... comeback της «Ένωσης» μετά τις τρεις σερί ήττες.

Η δήλωση του Γιούρι Ζντοβτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς με τον Κολοσσό και αυτό επειδή έχουμε χάσει τους τελευταίους τρεις αγώνες. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι δεν παίξαμε άσχημα σ' αυτά τα ματς, ωστόσο, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον τρόπο που παίξαμε διότι αυτό που μένει στο τέλος είναι η ήττα.

Ο αυριανός αγώνας είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ώστε να κάνουμε ένα δυναμικό... comeback, να επιστρέψουμε στις νίκες και να ανέβει το ηθικό της ομάδας. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό κόουτς και θα έχει όλα του τα "όπλα" στο ΟΑΚΑ.

Χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά στην άμυνα και ουσιαστικοί στην επίθεση για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση