GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Βέλγος ΥΠΕΞ Didier Reynders... ήθελε να στηθεί μνημείο για τους ήρωες τζιχαντιστές που πήγαιναν στη Συρία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Δεν πρόκειται για κάτι νέο η εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: συντονισμένη δ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Δεν πρόκειται για κάτι νέο η εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: συντονισμένη δράση για να...
επικρατήσουν οι "εξεγερμένοι εκδημοκρατιστές" της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία και να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".

Σήμερα, με την ευκαιρία της δολοφονίας αθώων πολιτών στις Βρυξέλλες, την παγκόσμια "αλληλεγγύη" του πολιτικού κόσμου στην κυβέρνηση του Βελγίου και τις παρελάσεις πολιτικών στις πρεσβείες της χώρας σ' ολόκληρο τον κόσμο (για την Ελλάδα, τα ΜΜΕ μας έδωσαν και την "παρέλαση" σχεδόν όλου του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Τσίπρα και των άλλων ελληνικών πολιτικών κομμάτων), ορισμένοι θέλουν να μας θεωρούν χρυσόψαρα χωρίς μνήμη.

Το όχι και πολύ μακρινό 2013, στο κλίμα συμπαράστασης και συντονισμού της δράσης των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το επιθυμητό της επικράτησης των "εξεγερμένων" για δημοκρατία στη Συρία, ο υπουργός των Εξωτερικών του Βελγίου κ. Didier Reynders, πηγαινοέρχεται στο Ισραήλ, τη χώρα που έχει εξοπλίσει ολόκληρο νοσοκομείο στο κατεχόμενο Γκολάν (σύνορα Συρίας-Ισραήλ) για να περιθάλπει τους τραυματίες μαχητές, που δίνουν μάχες την ανατροπή του "δικτάτορα Άσαντ" και τον εκδημοκρατισμό της Συρίας.

Χιλιάδες "εθελοντές" (καλοπληρωμένοι μισθοφόροι φονιάδες, από τα εκατομμύρια των δολαρίων: αποτέλεσμα του λαθρεμπορίου Συριακού πετρελαίου από τους "εκδημοκρατιστές" της Συρίας και με τον Ερντογάν), ο υπουργός των Εξωτερικών του Βελγίου κ. Didier Reynders, με τεράστια παράδοση από τις αστέρευτες αποικιακές δράσεις και "τεχνογνωσία" του Βελγίου, από τις όχι και πολύ μακρινές εποχές των βελγικών γενοκτονιών στην Αφρική (Κογκό 1998-2003... πρώην αποικία του Βελγίου, για παράδειγμα, με νεκρούς του Κογκολέζικου λαού που ξεπέρασαν τα 5.400.000 εκατομμύρια, στην τότε Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), κάνει χρυσές δουλειές για την ολιγαρχία της πατρίδας του.

2015 (πριν τη Ρωσική επέμβαση στη Συρία): "Εξεγερμένος εκδημοκρατιστής" της Συρίας -σήμερα για τη δύση τρομοκράτης-, επιδεικνύει περήφανος όπλο των ειδικών δυνάμεων του Βελγίου... Με όπλα του βελγικού κράτους, δολοφόνησαν αθώους πολίτες στη Βρυξέλλες, αλλά και στο Παρίσι...

Οι πωλήσεις όπλων στο μοναρχικό δικτατορικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας -εκεί που ο μονάρχης διορίζει τη "Βουλή", με εξουσιοδότηση του Θεού και οι γυναίκες απαγορεύεται ακόμη και να οδηγήσουν αυτοκίνητο-, πωλήσεις σε Τουρκία, Κατάρ, αλλά κι απευθείας στους τζιχαντιστές που θα φέρουν ρίξουν τον "άπιστο" Άσαντ, φέρνουν τεράστια έσοδα στις Βρυξέλλες, την και δική μας πρωτεύουσα, την "πρωτεύουσα μας" (της Ευρωπαϊκής Ένωσης), όπως λέει σήμερα ο Ν. Κοτζιάς, εκφράζοντας την οδύνη του για τις δολοφονίες αθώων πολιτών.

Βρισκόμαστε (επαναλαμβάνουμε μονότονα, ως βαρετά... πλέον) στην όχι μακρινή εποχή, που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για να στηρίξει την κοινή Ευρωπαϊκή προσπάθεια "εκδημοκρατισμού" της Συρίας από τους "εξεγερμένους" -με σύμμαχες χώρες βάσεις στήριξης την Τουρκία και το Ισραήλ-, αφού δεν έχει δυνατότητα να πουλήσει όπλα, όπως οι σύμμαχες χώρες μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση του φωτός και του πολιτισμού κάνουν κι αυτές χρυσές δουλειές με τις πωλήσεις όπλων (με τα επίσημα στοιχεία: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Αγγλία...), η Ελλάδα  επιβάλει δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, το οποίο συνεχίζει ως και σήμερα η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά".

Η Ελλάδα, όμως, θέλει να μην περιοριστεί στο εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας. Επιθυμεί να προσφέρει περισσότερα για την πτώση του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" ("καθεστώς" που επέλεξε με δημοκρατική εκλογή -παρουσία διεθνών παρατηρητών το 2012- ο λαός αυτής της χώρας), να συνεισφέρει στην υπόθεση της Ευρώπης του φωτός και του πολιτισμού, στο πλευρό των δολοφόνων "τζιχαντιστών" του χαλιφάτου... Έτσι, γίνεται διακοπή των διπλωματικών σχέσεων της πατρίδας μας με τη Συρία και ο τότε υπουργός των Εξωτερικών Αβραμόπουλος, κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο "βήμα": απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, ως ανεπιθύμητο πρόσωπο και εύχεται να αποκατασταθούν εκ νέου οι σχέσεις μας, όταν στη Συρία θα επικρατήσει η "δημοκρατία"! Η "δημοκρατία" των εξεγερμένων, των αποκεφαλιστών, των φονιάδων μισθοφόρων... που σήμερα οι χαμαιλέοντες βαπτίζουν "τρομοκράτες"!

Η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Συρίας -εμπόλεμη κατάσταση σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο- είναι πρωτοφανής ενέργεια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά". Όταν με το προσφυγικό ρεύμα από τη Συρία, θα μπορούσε να υπάρχει μια επιπρόσθετη διασταύρωση στοιχείων, έστω για τα χιλιάδες κενά (αχρησιμοποίητα) Συριακά διαβατήρια, που έχει στα χέρια του το "ισλαμικό κράτος" από τις Νομαρχίες και Δήμους πόλεων που είχε κι ορισμένες έχει ακόμη υπό την "κατοχή" του, και μπορεί να τα συμπληρώσει με κανονικά στοιχεία τζιχαντιστών. Στην Καλλινίκη [Ποια είναι η “Καλλινίκη” (Ράκα), που “ανακάλυψαν” οι δημοσιογράφοι;], σύμφωνα με χθεσινές διεθνείς ειδησεογραφικές ειδήσεις (τα ελληνικά ΜΜΕ, έχουν άλλα καθήκοντα), τα κτήνη του χαλιφάτου εισβάλλουν στα σπίτια των ομήρων-αποκλεισμένων Σύρων πολιτών, αναζητούν διαβατήρια (μάλλον έχουν ξεμείνει από όσα έχουν αχρησιμοποίητα-κενά) κατοίκων και φθάνουν σε βασανισμούς για να τους αποκαλύψουν και να μην αποκρύψουν οι κάτοικοι τα διαβατήρια τους. Τι τα θέλουν οι τζιχαντιστές τα Συριακά διαβατήρια; Ευνόητη η απάντηση, αλλά δεν απασχολεί τους αρμόδιους...

Ο Δ. Αβραμόπουλος έδωσε και την "ψυχή" στον αγώνα "εκδημοκρατισμού" της Συρίας από τους ¨εξεγερμένους... Συμμετείχε ενεργά στον οργανισμό νομιμοποίησης της επίθεσης εναντίον της Συρίας, με την επωνυμία "Φίλων της Συρίας"...
 
Τι ειρωνεία... ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε για την πτώση της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, ο άνθρωπος που υποστήριξε της "εξέγερση" των φονιάδων-μισθοφόρων και συνέβαλε στο προσφυγικό κύμα από τη Συρία, ο Αβραμόπουλος, τιμήθηκε με την τοποθέτησή του ως Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε. Αρμόδιος Επίτροπος για τους "πρόσφυγες", που είναι και δικό τους "παραγωγικό" έργο!
Ας μην μακρυγορούμε...

Στις 26 Απρίλη 2013, σε συνέντευξή του στο "Bel-RTL", ο υπουργός των Εξωτερικών του Βελγίου Didier Reynders, δηλώνει για όσους φεύγουν "εθελοντές" να πολεμήσουν στη Συρία για να πέσει ο "δικτάτορας Άσαντ": "Ίσως κάνουμε γι' αυτούς ένα μνημείο ηρώων μιας επανάστασης"!

Ναι... ο υπουργός των Εξωτερικών της χώρας που οι τζιχαντιστές έσπειραν τον θάνατο και τον τρόμο, ο Didier Reynders, στον οποίο δίνουν συλληπητήρια υπουργοί, πολιτικοί και δακρύζει (όπως κι η Μογκερίνι: Τα κροκοδείλια δάκρυα... της Federica Mogherini) για τους πολίτες της χώρας του που δολοφονήθηκαν από τους τζιχαντιστές, ήθελε να κάνει ανέγερση "μνημείου ηρώων" για τα ανθρωπόμορφα κτήνη. Εκφράζει λύπη και συμπάθεια στις οικογένειες ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, αυτός που ενίσχυσε και συνέδραμε τους δολοφόνους!
Συνομωσιολογία;

Πάντα σε "ανύποπτο" χρόνο (25 Απρίλη 2014), ο Βέλγος συγγραφέας Bahar Kimyongür, σε συνέντευξη του στην Silvia Cattori, με τίτλο "Συνέντευξη του Bahar Kimyongür στην Silvia Cattori - Ευρω-τζιχαντιστές: μισθοφόροι του ΝΑΤΟ - " (Entretien avec Bahar Kimyongür par Silvia Cattori Euro-djihadistes: des mercenaires de l’OTAN), ο διανοούμενος κι ακτιβιστής -όχι σαν τους ακριβοπληρωμένους ακτιβιστές των κερδοσκοπικών ΜΚΟ- συγγραφέας, στην συγκεκριμένη ερώτηση "Αν υποστηρίζοντας την ΄εξέγερση΄ στη Συρία, η Ευρωπαϊκή Ένωση παρότρυνε χιλιάδες νέους να ξεκινήσουν για τη Συρία, ώστε να πολεμήσουν τον Bashar Al Assad κι αν οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν επιτρέψει την αναχώρηση αυτών των νέων, γνωρίζοντας τις διαστάσεις του φαινομένου", απαντάει με σαφήνεια και σε "ανύποπτο χρόνο"-επαναλαμβάνουμε κι ας γίνουμε βαρετοί και μονότονοι-, μεταξύ άλλων επισημαίνοντας τις δηλώσεις του σήμερα με δάκρυα και θλίψη Βέλγου υπουργού των Εξωτερικών, μεταξύ άλλων: "...Όταν ο Βέλγος υπουργός των εξωτερικών ήθελε να κάνει ένα ΄μνημείο΄ προς τιμή των τρομοκρατών που ξεκινούσαν για τζιχάντ στη Συρία..."
[Je rappelle que dans une interview réalisée à Bel-RTL le 26 avril 2013, le ministre belge des affaires étrangères Didier Reynders avait déclaré à propos des djihadistes belges: “On leur construira peut-être un monument comme héros d’une révolution.”]

Η διαπλοκή των ΜΜΕ και της ευρωπαίκής πολιτικής υποστήριξης των τζιχαντιστών στη Συρία, είναι άνευ προηγουμένου και ξεπερνάει τις εποχές του Γκεμπελισμού...
Η γνωστή και "έγκυρη" γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", κολοσσός των γαλλικών ΜΜΕ, από το 2013 λογοκρίνει καμπάνιες ενημέρωσης οικογενειών και προστασίας των παιδιών τους από τους στρατολόγους των τζιχαντιστών (άραγε, όχι και των των δυτικών μυστικών υπηρεσιών;)
Dans un communiqué, du 16 mai 2013, l’Institut international pour la paix, la justice et les droits de l’homme (IIPJHR) exprime sa consternation en apprenant que la rédaction du quotidien Le Figaro refuse de publier son annonce.
Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως η Silvia Cattori, έδωσε μάχες εναντίον της δημόσιας προπαγάνδισης-στρατολόγησης νέων για να πολεμήσουν στη Συρία τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ. Μια καμπάνια ενημέρωσης των οικογενειών, που οι τζιχαντιστές του "έκλεβαν" τα παιδιά -με πολιτική κάλυψη και παρότρυνση των "πολιτισμένων" δυτικών κυβερνήσεων-,για να τα στείλουν στην Τουρκία, να εκπαιδευτούν, να τους γίνει συνείδηση η "τζιχάντ"... να αποκεφαλίζουν, να δολοφονούν, να βιάζουν και σήμερα να στρέφονται εναντίον αθώων πολιτών στην Ευρώπη, με τυφλά δολοφονικά κτυπήματα. Άραγε, γιατί δεν κτυπούν πολιτικούς στόχους, αλλά αθώους κι ανύποπτους πολίτες;
 Nεαροί, ευρωπαίοι πολίτες με αραβική καταγωγή, που στην κυριολεξία "απήχθησαν" από τις οικογένειές τους, προσηλυτίστικαν με δέλεαρ τη τζιχάντ, το χρήμα, τα ναρκωτικά, την "ιδεολογία" εναντίον του δικτάτορα Άσαντ... Εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα της Τουρκίας, τους προνομιακού συμμάχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σημερινής Ελλάδας και πολέμησαν, ή πολεμούν ακόμη στη μαρτυρική Συρία των Σελευκιδών...
Σ' αυτό το ερώτημα, ας απαντήσει ο αναγνώστης...

Όλα τα παραπάνω φαντάζουν "επιστημονική φαντασία, μόνον που είναι πραγματικότητα και τη σημερινή εποχή τεκμηριωμένα με ανεξίτηλα ντοκουμέντα. Φυσικά η "νέα εποχή", η "νέα τάξη", δεν επιτρέπει να γίνονται γνωστά και βρίσκει πλήρη συμπαράσταση και συνδρομή -με το αζημίωτο- από τα ΜΜΕ και τη "δημοσιογραφία"!
Το φιλόξενο "PRESS-GR", ελπίζω να "φιλοξενήσει" όλα αυτά και η ευχή να αναπαραχθούν από ανεξάρτητα ιστολογοφόρα, που δεν είναι στο στρατόπεδο της διαπλοκής κράτους-παρακράτους-δημοσιογραφίας και να αποτελέσουν "φρέσκια τροφή" για όσους δεν θέλουν να τρέφονται με κουτόχορτο.
Γιατί αναδείχθηκαν σήμερα;
Γιατί η αποσιώπηση της αλήθειας είναι ενοχή!
Πρέπει, είναι ώρα να λέμε τη σκάφη σκάφη και τα σύκα σύκα.
Και... για να τιμηθούν δύο άνθρωποι...

Ο αείμνηστος Γιάννης Μπανιάς, που μαζί -και με άλλους συντρόφους- είχαμε ταξιδεύσει στη Δαμασκό, επισκεφθήκαμε Παλαιστινιακούς καταυλισμούς της Συρίας, όπου οι Παλαιστίνιοι απολαμβάνουν ίσα και ίδια δικαιώματα με τους Σύρους πολίτες (παράδεισος μπροστά στο δράμα των Παλαιστινίων σε ΟΛΕΣ τις αραβικές χώρες), αλλά και συζητήσαμε με όλες τις πολιτικές παρατάξεις! Είχαμε ταύτιση απόψεων και διαπιστώσεων για την αδούλωτη Δαμασκό. Αν σήμερα ζούσε ο Γιάννης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα στήριζε τους "εξεγερμένους" και θα έθετε, από την πρώτη ημέρα εκλογής της- ένα ΑΜΕΣΟ τέλος στο δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων.
Οφείλω να καταγραφεί ένα εύθυμο περιστατικό -μπορώ να το κοινοποιήσω, έτσι φίλε Τάσο Κουράκη;-, όταν συνομιλώντας με τον Ahmed Jepreel, ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου Γ.Δ., ψυχή της Αντίστασης που οι μαχητές του πολεμούν σήμερα τους τζιχαντιστές στη Συρία, μαζί με τον Αραβικό στρατό και τη Χεζμπολά, μέσα από την Παλαιστινιακή Ταξιαρχία "Ιερουσαλήμ", έγινε η εξής "παρέμβαση" (στην ελληνική γλώσσα, για να μην αποκαλυφθεί η χιουμοριστική πλευρά του ανέκδοτου στους συνομιλητές): "Γιάννη, πέστα λίγο πιο επαναστατικά, μην μας περάσουν για συντηρητικούς, ή άσε να τα πει ο Τάσος, που τα λέει επαναστατικά...".

Ο αείμνηστος Κώστας Τσίμας, που είχα την τιμή να μου εμπιστευτεί την "αυτοβιογραφία" του (Κώστας Τσίμας - Σελίδες Ζωής, Αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία).
Ο Κώστας ήταν "σκληρός" άνθρωπος με την πολιτική και τον αγώνα, δεν έβαζε "νερό στο κρασί του" απέναντι σε αρχές και η πατρίδα πάνω απ' όλα.
Μήνες   καταγραφής συζητήσεων για γεγονότα, περιστατικά, κρίσιμα πολιτικά και εθνικά θέματα. "Λύγιζε" μόνον όταν μιλούσε για τη Δαμασκό. Ανεξίτηλη μνήμη... όταν τον Μάρτη του ΄87 του ανέθεσε ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, να πάει στη Συρία και να μεταφέρει μήνυμα στον πρόεδρο Άσαντ (πατέρα του σημερινού Σύρου προέδρου). Εκτιμούσε πως έπρεπε να πετύχει και πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση, μπροστά στα διεθνή προβλήματα που είχε προκαλέσει η τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο...
Ήταν η πιο εύκολη δουλειά που του είχε αναθέσει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν χρειάστηκε να προσθέσει ούτε μια λέξη περισσότερη, από το λιτό "θέλουμε τη βοήθεια σας...".
Πριν τελειώσουν να παίρνουν το τσάι τους, εκδόθηκε η ανακοίνωση του Προέδρου Άσαντ: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Ξεκινώντας για το αεροδρόμιο της Δαμασκού, για την επιστροφή στην Αθήνα, ενημερώνεται από Ελλάδα πως η ανησυχία στην Τουρκία για την δήλωση του Άσαντ είναι μεγάλη, κυρίως γιατί τεθωρακισμένες μεραρχίες του Αραβικού στρατού της Συρίας κινούνται να καταλάβουν θέσεις στα σύνορα Συρία Τουρκίας!
Σ' αυτά "λύγιζε" ο Κώστας Τσίμας... η συγκίνησή του ήταν έκδηλη...
Ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά ατοπήματα -σωστότερα θα ήταν εγκλήματα- είναι η στάση της Ελλάδας σ' αυτή τη βρώμικη ιμπεριαλιστική επίθεση στον λαό της Συρίας. Μια πλήρη στράτευση για τη Γενοκτονία του Συριακού λαού και προδοσία μιας αιώνιας σχέσης και φιλίας. Ένας ατιμωτικός λεκές στη σύγχρονη ιστορία μας.
Ο λαός της Συρίας άντεξε πέντε (5) ολόκληρα χρόνια και σήμερα προχωρεί για την τελική νίκη.

Ευχή κι ελπίδα να έχουμε μια πατρίδα με Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία, μια πολιτική ηγεσία, που θα ζητήσει ειλικρινή συγνώμη για τη στάση της μνημονιακής Ελλάδας, απέναντι στο λαό της Συρίας!

1 σχόλιο

  1. Όρθιος λαός | vgiannelakis
    https://vgiannelakis.wordpress.com/2016/02/26/%cf%8c%cf%81%ce%b8%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8c%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση