GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Ermis Awards στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Τα Ermis Awards, τα σημαντικότερα ελληνικά δημιουργικά και διαφημιστικά βραβεία,  λαμβάνουν χώρα στις 7 και 8 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Μείζο...


Τα Ermis Awards, τα σημαντικότερα ελληνικά δημιουργικά και διαφημιστικά βραβεία,  λαμβάνουν χώρα στις 7 και 8 Μαρτίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Τα Ermis Awards γίνονται 26 χρόνια στην χώρα μας και βραβεύουν τους δημιουργούς όλων των διαφορετικών κλάδων της διαφήμισης (δηλαδή Διαφήμιση, Media, Digital, Δημόσιες Σχέσεις, Direct Marketing, Design και Παραγωγές).
Φέτος υπέβαλαν συμμετοχές 184 εταιρείες με 1789 έργα κάτι που επιβεβαιώνει την σημασία της δημιουργικότητας και της αναγνώρισης της.
Πέρα όμως από τις απονομές, τα φετινά βραβεία γίνανε φεστιβάλ και διαρκούνε πλέον 2 ημέρες, από το να είναι μια τελετή απονομής όπως γινόταν παλιά.
Η Οργανωτική Επιτροπή κατάφερε να φέρει κορυφαίους ομιλητές που μιλάνε και στο Φεστιβάλ Διαφήμισης των Καννών με σκοπό να εμπνεύσει τον κλάδο αυτόν στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, στα Ermis Awards θα μιλήσουνε φέτος οι:
Rory Sutherland. Από τους κορυφαίους δημιουργούς του κόσμου και νούμερο 2 στην τεράστια διαφημιστική Ogilvy & Mather ΕΜΕΑ. Έχει δημιουργήσει και έχει βραβευτεί πολλές φορές για πολλούς πελάτες όπως American Express, British Telecom, Compaq, Microsoft, IBM, BUPA, EasyJet και Unilever.
Chacho Puebla. Ο Αργεντινός, εργάζεται ως Διευθυντής Δημιουργικού στη Lolla/Lowe, στη Μαδρίτη, την πιο πετυχημένη εταιρεία Ισπανικού μάρκετινγκ στον κόσμο. Ο ίδιος έχει αναδειχτεί ως ο 7ος καλύτερος δημιουργός παγκοσμίως και έχει κερδίσει πάνω από 300 βραβεία συμπεριλαμβανομένου και 41 Λιοντάρια στις Κάννες.
Πριν από την Lola ήταν στην Leo Burnett και έχει αναδειχτεί ο καλύτερος δημιουργός της Πορτογαλία για 3 συνεχόμενα χρόνια.
Nir Refuah. Με 16χρονη εμπειρία στη διαφήμιση, ο Ισραηλινός δουλεύει ως Γενικός Διευθυντής στη McCaan Ρουμανίας και κατάφερε να την οδηγήσει να βραβευτεί πέρσι ως η καλύτερη διαφημιστική στα Eurobest Awards. Η ομιλία του θα είναι βασισμένη στο πως μια εταιρεία από μια μικρή χώρα σαν την Ρουμανία μπορεί να διακριθεί με κορυφαίο βραβείο σε όλη την Ευρώπη. Έχει κάνει πολλές δουλειές για πελάτες όπως Unilever, Vodafone, Coca Cola, KFC, ROM, Lidl κ.α. Πριν μετεγκατασταθεί στη Ρουμανία είχε ιδρύσει ένα από τα μεγαλύτερα web portals του Ισραήλ (walla) και ήταν ο διευθυντής του πρώτου social network της χώρας (Othello).
Mark Van Iterson. Ο παγκόσμιος διευθυντής σχεδιασμού της Heineken θα μιλήσει για το πως μπορεί να κρατιέται μια τόσο παλιά μάρκα φρέσκια μέσω της συσκευασίας, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ και τις δυσκολίες να εφαρμόζεις ένα τέτοιο πλάνο ταυτόχρονα σε 192 χώρες. Πριν από την Heineken έχει δουλέψει 13 χρόνια στο design και έχει κάνει διάφορες καινοτομίες, όπως μπουκάλι που αναβοσβήνει με τον ρυθμό της μουσικής.
Martin Bailie. Τα τελευταία 16 χρόνια διευθύνει το τμήμα στρατηγικής στην  Isobar, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιντερνετικού μάρκετινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του διευθύνοντας ένα θέατρο και έχει δουλέψει στο BBC. Είναι αξιοσημείωτο ότι τρέχει για 35 χώρες την διάχυση γνώσης, ώστε όλες οι Isobar να παρέχουνε κορυφαίες υπηρεσίες.
Robert Flavin. O Ιρλανδός, από την πασίγνωστη BBDO, ειδικεύεται στην συμπεριφορά του καταναλωτή και πως κάνει τις αγορές του. Η ομιλία του θα προσπαθήσει να φέρει την 20χρονη εμπειρία του στο ελληνικό κοινό με παραδείγματα από διάφορες δουλειές που έχει κάνει για πελάτες του, όπως Renault  και Diageo.
Nicolas Chagrin. Έχοντας δουλέψει 40 χρόνια ως ηθοποιός παίζοντας ακόμα με τον Peter O’Toole και την Liz Taylor, έχει ιδρύσει την δική του εταιρεία για να εκπαιδεύει κόσμο στις παρουσιάσεις. Την εμπειρία του αυτή, και διάφορες τεχνικές παρουσίασης, θα μεταφέρει στο ελληνικό διαφημιστικό κοινό.
Κωσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός εξαιρετικός Έλληνας ηθοποιός θα μιλήσει για το πως μπλέκεται μια μάρκα με τον/την ηθοποιό σε μια διαφήμιση και πως συνεργάζονται για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας παραδείγματα με τον George Clooney και τον Benicio del Torro.
Τα εισιτήρια είναι ήδη προπωλημένα.
Περισσότερα για τους ομιλητές και τον θεσμό μπορείτε να βρείτε στο www.ermisawards.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση