GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν σκέφτεται κλειστές θύρες στο Euro η UEFA

Καμία απολύτως σκέψη για την διεξαγωγή αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι με κλειστές τις θύρες δεν γίνεται απ...


Καμία απολύτως σκέψη για την διεξαγωγή αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι με κλειστές τις θύρες δεν γίνεται από την UEFA.

Αυτό επισημαίνουν άτομα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας απαντώντας σε χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τέτοιες σκέψεις μετά από τις νέες τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν χθες στο Βέλγιο, αλλά και σε δηλώσεις του αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε.

Αντίστοιχες με τα όσα αναφέρουν οι υπεύθυνοι της UEFA ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρντ Καζενέβ.

«Έχουμε άλλες 80 ημέρες μέχρι και το Euro 2016 και οι διοργανωτές, οι πόλεις και οι υπηρεσίες της χώρας είναι έτοιμες να ανταποκριθούν. Το Euro 2016 θα είναι γιορτή αλλά η ασφάλεια είναι μία υποχρέωση για τον καθένα και φυσικά για την κυβέρνησή μας», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση