GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γιος βουλευτού, που έγινε πασίγνωστη, πέρασε στην οντισιόν στο Χ-Factor...

Η παθολογική αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι ήταν η αφορμή για να αποφασίσει να συμμετάσχει στο μουσικό τάλεντ σόου «X-Factor»...

Η παθολογική αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι ήταν η αφορμή για να αποφασίσει να συμμετάσχει στο μουσικό τάλεντ σόου «X-Factor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ .
Είναι νέος, ωραίος και πολύ αισιόδοξος, όπως και η μητέρα του που με χαρά δέχτηκε ο γιος της να κάνει την δική του προσπάθεια. Όπως η ίδια μας είπε « το παιδί μου επιθυμώ να κάνει ότι ονειρεύεται και του αξίζει, αλώστε είναι γνωστό πως από μικρός αγάπησε το τραγούδι και θέλει να δοκιμαστεί.».



Η οικογένεια της πρώην Βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και ο γιος τηςΓιάννης Καρατζάς έχουν κάθε λόγο να είναι πλέον χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, αφού πέρασε στην επόμενη φάση και στις 23 Μαρτίου θα ανέβει στην σκηνή για να δοκιμαστεί.
Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 20 ετών, χαμηλών τόνων και αρκετά ντροπαλό στο χαρακτήρα αλλά σκληρό εκεί που πρέπει. Έχει κάνει 8 χρόνια μουσική (αρμόνιο-κιθάρα) και με το τραγούδι ασχολείται από πολύ μικρός.


Ο ίδιος μας είπε «Ξεκίνησα να τραγουδάω σε κοινό από τα 13 μου. Δύο χρόνια μετά άρχισα τα lives και εδώ και πέντε χρόνια τραγουδώ περιστασιακά και κάποια μαγαζιά. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που συνεργάστηκα με τον Γιάννη Ζουγανέλη στον δίσκο «Αισώπου μύθοι». Έχω ανοίξει συναυλία με τον Χατζηγιάννη στα πλαίσια της εκδήλωσης «αγγέλων πόλις» του δήμου Λαγκαδά.Η οικογένεια μου με στηρίζει πολύ σε αυτό που κάνω, και θέλουν να πετύχω πολύ γιατί αγαπώ το τραγούδι και την μουσική, πραγματικά είναι η ζωή μου. Όλοι οι φίλοι μου επίσης είναι κοντά μου και αυτό για εμένα είναι σπουδαίο και μοναδικό και τους ευχαριστώ γι αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος».





http://magdasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση