GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το «Fame Story»… γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο

Μπορεί να τον γνωρίσαμε με το μικρόφωνο στο χέρι, καθώς, πριν από 12 χρόνια πήρε μέρος στο «Fame Story», ωστόσο, εδώ και δέκα μέρες, πα...


Μπορεί να τον γνωρίσαμε με το μικρόφωνο στο χέρι, καθώς, πριν από 12 χρόνια πήρε μέρος στο «Fame Story», ωστόσο, εδώ και δέκα μέρες, παίκτης του talent show κυκλοφορεί με… στηθοσκόπιο, καθώς διορίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο!
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούργια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ, διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου», λέει, στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», ο Νίκος Μίχας, που συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του «Fame Story», όπου, μεταξύ άλλων, είδαμε και τους Καλομοίρα, Μάρω Λύτρα, Κώστα Καραφώτη και Ραλλία Χρηστίδου.
Περιγράφοντας την πρώτη του μέρα στη δουλειά, αναφέρει: «ήταν μοναδική! Ένιωσα μια ζεστή αγκαλιά. Οι γιατροί με αντιμετώπισαν με χαμόγελο και θέρμη. Η πρώτη επαφή ήταν πολύ όμορφη. Μου έκαναν, μάλιστα, πλάκα και μου έλεγαν “θέλουμε να μας τραγουδάς κιόλας”».
O Νίκος δεν βρέθηκε τυχαία από το talent show και τις πίστες, στο νοσοκομείο! Έχει σπουδάσει ιατρική στη Ρουμανία, την οποία τελείωσε το 2003, ένα χρόνο πριν μπει στο «Fame Story» και γίνει γνωστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση