GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διορία δύο βδομάδων από τη FIFA στον Κοντονή για να ξεκινήσει το κύπελλο

Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA ασχολήθηκε με το ζήτημα της διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας και αποφάσισε, σε συνεργασία με την UEFA, ν...


Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA ασχολήθηκε με το ζήτημα της διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας και αποφάσισε, σε συνεργασία με την UEFA, να αποστείλουν επιστολή στις ελληνικές αρχές, δίνοντας διορία δύο εβδομάδων, προκειμένου να επανεξετάσουν το ζήτημα και να αλλάξουν την συγκεκριμένη απόφαση  - η οποία αναφέρεται ως  "δυσανάλογη" από την διεθνή ομοσπονδία.

«Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα αρμόδια όργανα της FIFA θα εξετάσουν το ενδεχόμενο κυρώσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της παγκόσμιας ομοσπονδίας μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Οι κυρώσεις θα μπορούσαν να εμποδίσουν τις ελληνικές ομάδες να παίξουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, ενώ η εθνική ομάδα θα μπορούσε επίσης να αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση