GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Final Four το Notre Dame του Όγκαστ

Ίδια κατάληξη με την περσινή σεζόν είχε η φετινή για το Notre Dame, καθώς αποκλείστηκε στην Elite Eight. Οι «Fighting Irish» έχασαν με ...


Ίδια κατάληξη με την περσινή σεζόν είχε η φετινή για το Notre Dame, καθώς αποκλείστηκε στην Elite Eight. Οι «Fighting Irish» έχασαν με 88-74 από το North Carolina και παράλληλα την ευκαιρία να προκριθούν στο Final Four.
Ο Ζακ Όγκαστ στο τελευταίο παιχνίδι της κολεγιακής του καριέρας δεν βοήθησε την ομάδα του. Ο 22χρονος ελληνικής καταγωγής ψηλός τροφοδοτήθηκε ελάχιστα και είχε 5 πόντους (2/3 δίποντα, 1/1 βολή) και 3 ριμπάουντ, ενώ φορτώθηκε νωρίς με τέσσερα φάουλ και έπαιξε μόλις 24 λεπτά. Ο Ντεμέτριους Τζάκσον είχε 26 πόντους για το Notre Dame.
Ο Μπράις Τζόνσον με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους νικητές, που θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο το Syracuse, ενώ Villanova και Oklahoma θα συνθέσουν το άλλο ζευγάρι του Final Four που θα γίνει στο Χιούστον.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση